ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τέλος οι μεταγραφές"

"Τέλος οι μεταγραφές"
Ολυμπιακός σημαία σήμα INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους το πρωί της Τετάρτης (19/8) ότι οι μεταγραφές του καλοκαιριού ολοκληρώθηκαν.

Τα δημοσιεύματα για νέες μεταγραφές είναι πολλά. Οι πληροφορίες που έρχονται κυρίως από το εξωτερικό κάνουν λόγο για νέες προσθήκες στον Ολυμπιακό. Ακούστηκε για επιθετικό, για αριστερό μπακ, για νέο εξτρέμ,για στόπερ!Η ΠΑΕ λοιπόν έχοντας κατά νου όλα αυτά έσπευσε να βάλει "φρένο" και να ξεκαθαρίσει: "Τέλος οι μεταγραφές"!

Τώρα αν όντως θα ισχύσει αυτό, είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Απομένουν άλλες 11-12 μέρες μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Και το λέμε αυτό γιατί οι πληροφορίες ανέφεραν ότι για παράδειγμα ο Ολυμπιακός έχει βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο γιατην απόκτηση ενός επιθετικού.

Από την ΠΑΕ πάντως ήταν κατηγορηματικοί: "Τα "τώρα αρχίσαμε" δεν υπάρχουν, ούτε και τα ονόματα που γράφονται. Οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί κι από δω και πέρα δημιουργείται ζημιά από τη μεταγραφολογία λίγες ημέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Ούτε φεύγει η μισή ομάδα, ούτε θέλει κανείς να φύγει από την ομάδα".

Να τονίσουμε από την πλευρά μαςότι και ο Καμπιάσο διαψεύστηκε, αλλά τελικά έπιασε λιμάνι. Μπορεί να είναι και ένα νέο παιχνίδι τακτικής από πλευράς Ολυμπιακού,μπορεί όμωςκαι να μην είναι... Τιςεπόμενες μέρες θα φανεί τελικά αν όντως οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν για τους "ερυθρόλευκους".

Οι 13 μεταγραφές του Ολυμπιακού τη φετινή περίοδο

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Γκιόργκι Λορία, Στέφανος Καπίνο Δημήτρης Γούτας, Μανουέλ Ντα Κόστα Εστέμπαν Καμπιάσο, Θεοφάνης Τζανδάρης, Νικολάς Μαρτίνες, Φελίπε Πάρντο, Σεμπά Άλαν Πουλίδο, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, Γιάννης Γιαννιώτας, Μπεν
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ