ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος ο Μέγκιερι, ερωτηματικό ο Φουστέρ

Τέλος ο Μέγκιερι, ερωτηματικό ο Φουστέρ
INTIME SPORTS

Ο Νταβίδ Φουστέρ, μιλώντας στη NOVA μετά το τέλος της φιέστας, αποκάλυψε ότι αποχωρεί από τον Ολυμπιακό ο Μπάλαζ Μέγκιερι, ενώ ερωτηματικό υπάρχει σχετικά με το δικό του μέλλον, αν και θέλει να μείνει στην ομάδα.

Έπειτα από πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Μπάλαζ Μέγκιερι αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Ο Ούγγρος γκολκίπερ, ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς κατά την διάρκεια της φιέστας, δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του πειραιώτικου λιμανιού, κάτι που ανέφερε στις δηλώσεις του ο εκ των αρχηγών των πρωταθλητών, Νταβίδ Φουστέρ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, είπε πως θα λείψει σε όλους ο Μέγκιερι, ενώ αναφέρθηκε και στο δικό του μέλλον, λέγοντας πως θέλει να μείνει, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο τι θα συμβεί. Όσο μιλούσε στη NOVA, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ανέφερε πως είναι για πάντα στην καρδιά του ο Ολυμπιακός και πως τα πέντε αυτά χρόνια είναι από τα καλύτερα της καριέρας του.

Ο Φουστέρ δεν τα έχει βρει ακόμα με την διοίκηση των Πειραιωτών, επιθυμεί να παραμείνει, όμως θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Όπως και να 'χει, τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ