ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος ο Καραταΐδης από τον Ολυμπιακό

7ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΧΟΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / ΚΑΡΑΤΑΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
7ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΧΟΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / ΚΑΡΑΤΑΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Διευθυντή της Ακαδημίας, Κυριάκο Καραταΐδη.

Παρελθόν απ' τη θέση του Διευθυντή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού αποτελεί ο Κυριάκος Καραταΐδης. Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον παλαίμαχο αμυντικό και εμβληματικό αρχηγό της ομάδας, τον οποίο κι ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Ο Καραταΐδης βρισκόταν στο συγκεκριμένο ρόλο απ' την 1η Μαρτίου του 2017, συμβάλλοντας στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων στην κατηγορία Κ17 κι ενός στην Κ20.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Διευθυντή της Ακαδημίας, Κυριάκο Καραταΐδη και ευχαριστεί τον εμβληματικό αρχηγό, για την σπουδαία και διαχρονική προσφορά του στο Σύλλογο.

Μετά από την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας ο Κυριάκος Καραταΐδης δήλωσε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τον κ. Γιώργο Παύλου και όλους τους συνεργάτες μου για την άριστη συνεργασία στο διάστημα που διατέλεσα Διευθυντής της Ακαδημίας. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών όπως άλλωστε αρμόζει στην ιστορία του Ολυμπιακού. Για μένα το γεγονός ότι υπήρξα αρχηγός του Ολυμπιακού και Διευθυντής της Ακαδημίας αποτελεί τεράστια τιμή και θα συνεχίσω να είμαι πάντα δίπλα στο Σύλλογο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ