ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος ο Γκαρντ για Ολυμπιακό

Aston Villa manager Remi Garde gestures during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester City at the Villa Park, Birmingham, England, Sunday, Nov. 8, 2015. (AP Photo/Rui Vieira)
Aston Villa manager Remi Garde gestures during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester City at the Villa Park, Birmingham, England, Sunday, Nov. 8, 2015. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3, ο Ολυμπιακός διέκοψε τις συζητήσεις του με τον Ρεμί Γκαρντ και στρέφεται σε άλλες λύσεις για τον πάγκο του.

Ο Ρεμί Γκαρντ τις τελευταίες ώρες προέβαλλε νέες απαιτήσεις στις συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό και σε συνδυασμό με την επιθυμία του να περιμένει μια πρόταση από σύλλογο της Premier League, οι Πειραιώτες αποφάσισαν να διακόψουν την γέφυρα επικοινωνίας μαζί του.

Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 μπήκε τέλος στις διαπραγματεύσεις των "ερυθρολεύκων" με τον 51χρονο προπονητή και πλέον στο Λιμάνι στρέφονται σε άλλες λύσεις για τον πάγκο της ομάδας. Δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο οι Πειραιώτες τον Γάλλο, που προσπαθούσε να "αγοράσει" μέρες πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

Ο χρόνος πιέζει πλέον τον Ολυμπιακό, καθώς στα μέσα Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και λίγες μέρες αργότερα είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για το Ζέεφελντ, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Και εκτός από το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, εκκρεμεί και η διαμόρφωση του ρόστερ, όπου πάλι αναμένονται κάμποσες αλλαγές προσώπων και δίχως να υπάρχει η πολυτέλεια της αναμονής στο Λιμάνι.

(AP Photo/Rui Vieira)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κοντά στη Σέρο Πορτένιο ο Καρντόσο
Η Σαουθάμπτον θέλει τον Μάρκο Σίλβα για αντί-Πιελ
Προπονητής του μήνα στη La Liga ο Μίτσελ!
Ο Καραμό, ο Ντιονί και ο... Σισοκό για Ολυμπιακό!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ