ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος ο Ερνάνι

Τέλος ο Ερνάνι

Ο Ολυμπιακός διέρρευσε ότι δεν υπάρχει πλέον θέμα απόκτησης με τη μορφή δανεισμού του εξτρέμ της Πόρτο, Ερνάνι. Ανοικτό για μία ακόμη μεταγραφή (όλα δείχνουν επιθετικό).

Μία ιστορία που κράτησε σχεδόν δύο μήνες τελείωσε οριστικά το βράδυ της Κυριακής (30/8)! Ο Ερνάνι δεν θα μπει τελικά στο αεροπλάνο για την Αθήνα, παρότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πίεζε την Πόρτο να βρει τη "χρυσή τομή" με τους "ερυθρόλευκους".

Η υπόθεσή του «ναυάγησε» και ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Πόρτο δεν έχει καταφέρει να πείσει την Τβέντε να της δώσει τον Μεξικανό εξτρέμ Κορόνα. Οπότε, θέλει να κρατήσει τον Ερνάνι ως μία έξτρα λύση για τα άκρα της επίθεσης, άσχετα αν δεν υπολογίζεται ούτε για την 18άδα των "δράκων".

Ο Ολυμπιακός απ’ ό,τι φαίνεται δεν πάει για εξτρέμ. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα πάει για άλλη μεταγραφή (όλα δείχνουν φορ). Από τον Πειραιά δεν απέκλειαν τίποτα. Μπορεί την Κυριακή (30/8) να μην προκύψει κάποια εξέλιξη, αλλά δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι στο… παρά ένα.

Όσο για τις αποχωρήσεις; Η ΠΑΕ επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρτιζάν για τον Ζντιέλαρ. Επίσης, γνωστοποιήθηκε ότι λύθηκε η συνεργασία με τον Βλαχοδήμο και πώς ο πιτσιρικάς Γιάνκοβιτς που έπαιζε στους Νέους έφυγε δανεικός στην Μάριμπορ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ