ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος και επίσημα ο Πιέρ Ισά

Τέλος και επίσημα ο Πιέρ Ισά
INTIME SPORTS

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ανακοινώθηκε και επίσημα την Δευτέρα (29/6) από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για το τέλος της συνεργασίας της με τον Πιέρ Ισά, που ευχαρίστησε Μαρινάκη και Καρεμπέ στις δηλώσεις του.

Εδώ και αρκετό διάστημα είχε φανεί ότι οι δρόμοι του Ολυμπιακού με τον Πιέρ Ισά θα χώριζαν μετά από συνεργασία δύο ετών. Την Δευτέρα (29/6) ήρθε η επίσημη ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ για το διαζύγιο με τον πρώην, πλέον, Αθλητικό Διευθυντή της ομάδας.

Ο Πιέρ Ισά ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Κριστιάν Καρεμπέ για την συνεργασία που είχαν τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ δεν ξέχασε όλους αυτούς με τους οποίους δούλεψε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη αλλά και τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας της με τον κ. Πιέρ Ισά. Ο κ. Ισά είχε τα τελευταία δύο χρόνια σημαντική συνεισφορά στις αγωνιστικές επιτυχίες και στη πρόοδο του συλλόγου. Ο κ. Ισά θα αποτελεί έναν πολύτιμο φίλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στη νέα επαγγελματική του δραστηριότητα.

Ο κ. Ισά δήλωσε σχετικά:

"Έπειτα από δύο γεμάτα χρόνια ως Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Σύλλογος και εγώ φθάσαμε σε μία κοινή απόφαση να παραιτηθώ από την θέση αυτή. Πιστεύω ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει να σχεδιάζει επάνω σε όλα τα πράγματα που χτίσαμε μαζί, με σκληρή δουλειά, τα προηγούμενα χρόνια και να έχει μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον.

Ο Ολυμπιακός μεγαλώνει κάθε χρόνο, τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά και γίνεται όλο και πιο θελκτικός για ποδοσφαιριστές, στελέχη και χορηγούς, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως και πάνω από όλους τον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη για τη συνεχή του εμπιστοσύνη σε εμένα αλλά και το σπουδαίο όραμά του για τον Σύλλογο. Τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του επιτελείου στο Ρέντη για τη σκληρή δουλειά τους και ισχυρή αφοσίωση κατά το διάστημα που εργαστήκαμε μαζί. Τον Κριστιάν Καρεμπέ για ΟΛΑ όσα πετύχαμε μαζί.

Και φυσικά τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την αφοσίωση και το πάθος τους για την ομάδα. Είναι όλες αυτές οι αξίες που κάνουν αυτό τον Σύλλογο, Θρύλο. Ήταν πραγματική τιμή για εμένα να είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και εύχομαι στον Ολυμπιακό σπουδαία επιτεύγματα στο μέλλον!"

Olympiacos FC announces the non-renewal of the club's cooperation with Mr. Pierre Issa. Mr. Issa contributed greatly in the past two years, in the club's competitive successes and advancement. Mr. Issa will continue to be a valuable friend for the club in his new professional activity.

Mr. Issa stated:

"After two full years as Sports Director with Olympiacos FC, the Club and I have reached a mutual decision for me to resign from this position. I believe that the Club will continue to draw on all the things that we have built with hard work in the past years, and have great successes in the future.

Olympiacos FC is growing every year, both competitively and financially, becoming even more attractive for players, executives and sponsors not only in Greece, but also abroad.

I would like to thank, first and foremost, the President Mr. Marinakis for his continuous trust in me and his great vision for the Club. The players and staff members in Rentis for their hard work and strong commitment during our time together. Christian Karembeu for ALL we have achieved together.

And of course the fans of Olympiacos for their loyalty and passion towards the team. It is all these values that make this Club a Legend. It was a true honor for me, to be a member of the Olympiacos family and I wish Olympiacos great accomplishments in the future!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ