ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τελειώνει" το σήριαλ Τζιμπούρ - Τοροσίδης

"Τελειώνει" το σήριαλ Τζιμπούρ - Τοροσίδης
INTIME SPORTS

Την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε αν ο Ραφίκ Τζιμπούρ και ο Βασίλης Τοροσίδης συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ποια είναι τα δεδομένα και ποιες οι κινήσεις της διοίκησης. Ικανοποίηση για τον Πίνο και τη νίκη στην Λιβαδειά.

Μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσουν "είτε έτσι, είτε αλλιώς" οι ανανεώσεις των συμβολαίων του Βασίλη Τοροσίδη και του Ραφικ Τζιμπούρ , αφού οι υποθέσεις τους έχουν γίνει σήριαλ, που μόνο καλό δεν κάνουν στον Ολυμπιακό.

Οι προτάσεις που έγιναν στους δυο παίκτες είναι συμφέρουσες, με γενναία αύξηση, αλλά η εκτίμηση είναι ότι τόσο ο Τοροσίδης, όσο και ο Τζιμπούρ προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, αφού ναι μεν θέλουν να μείνουν στον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα έλεγαν "όχι" σε σπουδαία πρόταση που δεν έρχεται όμως...

Ο Τζιμπούρ έχει ξεκαθαρίσει ότι τον ικανοποίησε η πρόταση του Ολυμπιακού, ο μάνατζερ του όμως ισχυρίζεται ότι είναι στη λίστα της Μαρσείγ και θα του έρθει από μέρα σε μέρα η πρόταση της γαλλικής ομάδας.

Η πρόταση όμως δεν έρχεται από τη Γαλλία, αλλά από την Τουρκία, κάτι που δεν συγκινεί τον Αλγερινό. Ο μάνατζερ του μάλιστα βρίσκεται στην Ελλάδα και ίσως υπάρξει και αύριο ραντεβού. Εκεί θα ξεκαθαρισθεί ότι πρέπει να απαντήσει άμεσα, είτε αρνητικά , είτε θετικά για να κλείσει η εκκρεμότητα.

Και ο Βασίλης Τοροσίδης είναι ικανοποιημένος από την πρόταση του Ολυμπιακού, κι αυτός όμως ακούει το μάνατζερ του που του υπόσχεται πρόταση από την Αγγλία ή την Ιταλία, αλλά κι αυτή η πρόταση δεν έρχεται. Και σε αυτόν θα ξεκαθαριστεί ότι πρέπει να απαντήσει εντός της εβδομάδας.

Γι αυτό εξάλλου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε στην κοπή της πίτας "όποιος αντιλαμβάνεται το μεγαλείο του Ολυμπιακού θα μείνει και δεν θα βάλει σε προτεραιότητα το οικονομικό".

Από εκεί και πέρα, αν υπάρξουν αρνητικές απαντήσεις ...το μοναστήρι να είναι καλά, αν και στον Ολυμπιακό θέλουν τους δυο παίκτες και τα επόμενα χρόνια. Η ζωή όμως συνεχίζεται και υπάρχει ικανοποίηση για τον Πίνο, που σε δυο ημίχρονα έδειξε ότι μπορεί να διασπάσει τις αντίπαλος άμυνες, έχει ποιότητα κι αν του βάλουν χαλινάρι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα.

Το πρόβλημα του ως τώρα, ήταν ο χαρακτήρας, αλλά και ο Τζιμπούρ είχε πάει στο "Καραϊσκάκης" με ανάλογες συστάσεις, αλλά δεν προκάλεσε το παραμικρό πρόβλημα. Ο Κολομβιανός έδειξε και στοιχεία "δεκαριού" και δεν αποκλείεται να δοκιμασθεί και σε αυτή τη θέση.

Ικανοποίηση υπάρχει και για το τρίποντο στη Λιβαδειά, απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε , λες και ήταν ματς ζωής ή θανάτου , διαψεύδοντας πανηγυρικά αυτούς που πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ... παραρτήματα και ένα από αυτά ήταν ο Λεβαδειακός.

Ικανοποίηση υπάρχει και επειδή πέρυσι τέτοια εποχή ο Ολυμπιακός έχανε τον ένα βαθμό πίσω από τον άλλο, ενώ φέτος ξεπέρασε χωρίς απώλειες το εμπόδιο του Λεβαδειακού που είναι από τις πιο ... μασίφ ομάδες του πρωταθλήματος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ