ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελειώνει του στόπερ, "παγωμάρα" με Μποτία

Τελειώνει του στόπερ, "παγωμάρα" με Μποτία
Μποτία INTIME SPORTS

Δείτε για πόσο διάστημα θα στερηθεί ο Μίτσελ τις υπηρεσίες του Μποτία αλλά και πότε αναμένεται να έρθει ο νέος στόπερ του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις φετινές του εντός έδρας υποχρεώσεις με μία πύρρειο νίκη επί του Πανιωνίου (2-0). Ο Μποτία χτύπησε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου 1,5 μήνα! Οι πρώτες εκτιμήσεις, θέλουν τον Ισπανό στόπερ να επιστρέφει στην ενεργό δράση στις αρχές Φεβρουαρίου.

Το πρόβλημα για τον Μίτσελ σε αυτή τη θέση γίνεται όλο και μεγαλύτερο, καθώς ο Αμπιντάλ σταματά το ποδόσφαιρο, ενώ και ο Μιλιβόγιεβιτς που μπορεί να παίξει στη θέση, θα επιστρέψει στα μέσα Γενάρη. Λύσεις αναμένεται να δώσει η μεταγραφή του στόπερ η οποία είναι στα σκαριά.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου, το θέμα κεντρικού αμυντικού θα τελειώσει μέσα στις επόμενες 10 ημέρες. Έτσι, πριν μας αποχαιρετήσει το 2014, θα μάθουμε και το όνομα του νέου ερυθρόλευκου στόπερ. Με τη μεταγραφή του, να είναι και η μοναδική για τον Ολυμπιακό στη συγκεκριμένη θέση τη χειμερινή περίοδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ