ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελειώνει τις πρώτες μέρες του Γενάρη ο Εμενίκε

ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / ΕΝΤΟΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / ΕΝΤΟΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμάνουελ Εμενίκε, που έχει ενημερωθεί από τον Ολυμπιακό να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, αναμένεται σύντομα να μετακομίσει οριστικά στην Τουρκία.

Η πρόθεση του Ολυμπιακού με τον Εμενίκε είναι να μην εξελιχθεί σε “σίριαλ”. Όχι τίποτε άλλο, αλλά πιάνει θέση ξένου και θα πρέπει άμεσα να τελειώσει το θέμα του. Ο Νιγηριανός βρέθηκε πρόσφατα στην Τουρκία και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί η αποχώρησή του από τους “ερυθρόλευκους”.

Οι ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον είναι από την γειτονική χώρα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που είχε ακουστεί, δεν έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή ή προς τον Ολυμπιακό.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι ο Εμενίκε θα φύγει σύντομα από τους “ερυθρόλευκους” και εκτιμάται ότι αυτό θα συμβεί την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Μετά τα Χριστούγεννα θα “φουλάρει” ο μάνατζέρ του για να του βρει μία ομάδα στην Τουρκία, έτσι ώστε να τελειώσει μία ώρα αρχύτερα από τον Ολυμπιακό.

Η Μπασακσεχίρ και η Οσμάνλισπορ είναι οι δύο σύλλογοι που έχουν “ενοχλήσει” την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Το “αγκάθι” είναι το βαρύ συμβόλαιό του. Άρα κατά συνέπεια θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του και ο Εμενίκε, έτσι ώστε να πάει και εκείνος σε μία ομάδα να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις, από τη στιγμή που στον Ολυμπιακό είναι “ξένο σώνα” εδώ και πολύ καιρό.

Ίσως και μέσα στην εβδομάδα να ξεκαθαρίσει λίγο περισσότερο το τοπίο γύρω από τον Αφρικανό επιθετικό, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας ως μία μεταγραφή – βόμβα και εξελίχθηκε σε... φούσκα!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ