ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελειώνει με Εμενίκε, "φουλάρει" για Καρσελά

Τελειώνει με Εμενίκε, "φουλάρει" για Καρσελά

Κλεισμένος θα πρέπει να θεωρείται ο Νιγηριανός επιθετικός, Εμανουέλ Εμενίκε, με τις πληροφορίες από την Τουρκία να επιμένουν ότι ως το βράδυ της Δευτέρας (3/7) θα είναι στην Αθήνα. Πλέον, όλο το βάρος ο Ουσίγιος θα το ρίξει για τον Καρσελά.

Θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, για να μην ντυθεί στα κόκκινα ο Εμάνουελ Εμενίκε. Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην μιλάνε ακόμα για συμφωνία, αλλά οι πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία κάνουν λόγο για κλεισμένα... αεροπορικά εισιτήρια!

Ότι ο παίκτης θα μπει σήμερα (3/7) στο αεροπλάνο για την Αθήνα και από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους. Δηλαδή ιατρικές εξετάσεις, υπογραφές κλπ. Το Sport24.gr σάς είχε προϊδεάσει από το πρωί της Δευτέρας (3/7) για τη σιγουριά που επικρατούσε στην Πόλη ως προς την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Επαναλαμβάνουμε ότι από τον Ολυμπιακό δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι, αλλά στην γειτονική χώρα υποστηρίζουν και το λένε με σιγουριά ότι ο παίκτης θα πατήσει το βραδάκι της Δευτέρας (3/7) το πόδι του στο “Ελ. Βενιζέλος”.

Όσο για το κόστος της μεταγραφής; Εκτιμάται ότι είναι πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ η προσφορά των Πειραιωτών στον παίκτη, ο οποίος πάντως σαν να έβγαζε τον τελευταίο καιρό μία εικόνα ότι περίμενε τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και την Σπαρτάκ Μόσχας. Ωστόσο, η επιμονή του Ουσίγιος και τα όσα του είπε για το project του Ολυμπιακού, ήταν αυτά που έπεισαν τον Νιγηριανό...

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι επειδή θεωρείται ήδη τελειωμένη η υπόθεση με τον Εμενίκε, ο Ουσίγιος έχει αρχίσει από την Δευτέρα (3/7) να “φουλάρει” για την περίπτωση του Καρσελά.

Ήδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Γρανάδα για να βρεθεί η χρυσή τομή και στο λιμάνι αισιοδοξούν ότι αν όχι την Τετάρτη (5/7) που φεύγει η αποστολή για Βέλγιο, ως το τέλος της εβδομάδας μετά τον Εμενίκε θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και ο Καρσελά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ