ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ταχτσίδης: "Και τώρα σειρά μας"

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μέσω Instagram ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έστειλε το μήνυμά του ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη, όπου ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και τη γκέλα της ΑΕΚ με την ΑΕΛ.

Η ΑΕΚ άφησε δυο βαθμούς στη Λάρισα, μένοντας στο 0-0 με την ΑΕΛ και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της αποψινής μάχης του Ολυμπιακού με την Ξάνθη (19:30), όπου οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να αποσπαστούν τρεις βαθμούς από την Ένωση και να μείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος έπειτα από 18 αγωνιστικές στη Super League Σουρωτή.

"Και τώρα σειρά μας, πάμε όλοι μαζί", έγραψε χαρακτηριστικά ο μέσος του Ολυμπιακού με Instagram Story και έβαλε hashtag τη φράση MIAGRO8IA, δίνοντας το... στίγμα για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ακριτική ομάδα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ταχτσίδης: "Και τώρα σειρά μας"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ