ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ταχτσίδης: "Είναι σαν τελικός, πήραμε ώθηση από την ισοπαλία με την Μπάρτσα"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ταχτσίδης, υποστήριξε πως οι "ερυθρόλευκοι" θα τα δώσουν όλα για να κυνηγήσουν τη νίκη κόντρα στην Σπόρτινγκ.

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φύγει με το αποτέλεσμα που θέλει από τη Λισσαβόνα εμφανίστηκε ο μέσος των ερυθρολεύκων, Παναγιώτης Ταχτσίδης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Σπόρτινγκ.

Όπως τόνισε κανείς δεν μπορεί να έχει ξεγραμμένο τον Ολυμπιακό πριν το ματς ενώ σημείωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους τη νίκη. Ο Ταχτσίδης υποστήριξε:

- Για τον Ολυμπιακό είναι μονόδρομος η νίκη. Τι στοιχεία πρέπει να έχει η ομάδα σου, απέναντι στην Σπόρτινγκ;
"Όπως ξέρετε είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Έχουμε έρθει για να τα δώσουμε όλα. Πάθος και θέληση χρειάζεται και αυτό που μας έχει προετοιμάσει ο προπονητής. Ευκαιρία να τα δώσουμε όλα".

- Στην Πορτογαλία υπάρχει μία αίσθηση ότι η Σπόρτινγκ είναι το φαβορί. Εσείς έχοντας μιλήσει στα αποδυτήρια, νιώθετε αουτσάιντερ;
"Και με την Μπαρτσελόνα μας είχαν αουτσάιντερ, κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Δεν έχει σημασία ποιος είναι αουτσάιντερ ή όχι. Έχουμε έρθει για να τα δώσουμε όλα, από εκεί και πέρα πιστεύουμε στις δυνατότητές μας για να πάρουμε τη νίκη".

- Πού θεωρείς ότι μπορεί να κριθεί το αυριανό ματς; Πού πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να χτυπήσει την Σπόρτινγκ;
"Πρέπει να την κυνηγήσουμε στη δύναμη και το πάθος και να κερδίσουμε όλες τις μονομαχίες. Αν τα καταφέρουμε αυτά, θα κερδίσουμε τον αγώνα".

- Είναι από τα παιχνίδια που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, είναι κλειδί το να πετύχει ο Ολυμπιακός πρώτος γκολ;
"Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο όποιος και να προηγηθεί και να μην προηγηθεί, ο αγώνας διαρκεί 90 λεπτά, στο τέλος θα καταλάβεις αν ήταν κρίσιμο το 1-0 ή όχι. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να πάρεις αυτό που πρέπει. Όταν σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής, τότε καταλαβαίνεις τι έχεις κάνει".

- Στο προηγούμενο ματς σταματήσατε την Μπαρτσελόνα. Αυτό το αποτέλεσμα και η προσπάθεια που έχετε κάνει σάς έχει δώσει την ώθηση για να πάρετε το διπλό εδώ;
"Έτσι ακριβώς είναι. Στο ποδόσφαιρο έχουν αλλάξει οι κανονισμοί. Όταν δίνεις το 110% των δυνατοτήτων σου, μπορείς να σταματήσεις τον κάθε αντίπαλο".

- Αυτό το παιχνίδι το βλέπετε σαν τελικό;
"Έχουμε έρθει για να τα δώσουμε όλα. Είναι σαν τελικός. Ήρθαμε να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ