ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ταύρος" ο Μετζανί, υπέγραψε στον Ολυμπιακό

"Ταύρος" ο Μετζανί, υπέγραψε στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Καρλ Μετζανί πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα έδειξαν πως είναι "ταύρος" και πλέον ανήκει και επίσημα στον Ολυμπιακό! Άλλη μια σημαντική μεταγραφή για τους Πειραιώτες.

Από τον Χαβιέρ Σαβιόλα στον Καρλ Μετζανί και έπεται συνέχεια στο μεταγραφικό μπαράζ του Ολυμπιακού.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ υπέγραψε και αποθεώθηκε την Τετάρτη, ενώ σήμερα (Πέμπτη 25/7) είναι η σειρά του Αλγερινού σέντερ μπακ.

Ο πρώην άσος της Μονακό, βρίσκεται στην Ελλάδα από την Τετάρτη το βράδυ και σήμερα το πρωί πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Το ενδιαφέρον και το πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι πως τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά και φέρνουν χαμόγελα στους ανθρώπους της ομάδας.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός φάνηκε πως είναι σε εκπληκτική κατάσταση, καθώς μην ξεχνάμε πως πήρε μέρος στην προετοιμασία της Μονακό πριν από λίγες ημέρες και έτσι έρχεται έτοιμος να παίξει στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής Αλγερινός το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας και αφού υπέγραψε το συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Ολυμπιακός για 1+3 χρόνια, εν συνεχεία πόζαρε με τη φανέλα με το νούμερο "22".

"Ταύρος" ο Μετζανί, υπέγραψε στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφή, που δίνει και ποιότητα και σπουδαίες λύσεις στην "ερυθρόλευκη" άμυνα. Άλλωστε μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έπαιζε στην Μονακό, είχε πολύ καλή καριέρα και αποτελεί εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή.

Όπως μας ενημέρωσαν από το Λιμάνι, ο Αλγερινός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να μεταβεί στην Γερμανία μαζί με τον Χαβιέρ Σαβιόλα.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Καρλ Μετζανί".

"Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ"

Στις πρώτες του δηλώσεις του ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Καρλ Μετζανί δεν έκρυψε την χαρά του για το νέο σταθμό της καριέρας του: "Ελπίζω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου κι ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο και, γιατί όχι, να είναι κι ανταγωνιστική στο Champions League.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίζω γι` αυτούς τους οπαδούς κι ελπίζω να τους αρέσει το στιλ παιχνιδιού μου. Εγώ, πάντως, θα δώσω το καλύτερο γι` αυτούς.

Ευχαριστώ για την υποδοχή και θα κάνω ό,τι μπορώ στο γήπεδο για να είμαι ένας καλός παίκτης και να εκπροσωπήσω τον Ολυμπιακό όπως πρέπει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ