ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τάτος: "Ο Ολυμπιακός θα έχει του χρόνου έναν έτοιμο παίκτη"

Τάτος: "Ο Ολυμπιακός θα έχει του χρόνου έναν έτοιμο παίκτη"
INTIME SPORTS

Προσγειωμένος αλλά συνάμα σίγουρος για τον εαυτό του εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ανδρέας Τάτος. Τι είπε για Ολυμπιακό, Δώνη, Σπανό, Νίνη, αλλά και την ελληνική κοινότητα στην Χειμάρρα.

Μια μεταγραφή στον Ολυμπιακό είναι το όνειρο κάθε νεαρού Έλληνα ποδοσφαιριστή, όμως από το να ανήκεις στην ομάδα μέχρι και να αγωνιστείς, απέχει πολύ. Αυτό δήλωσε και ο Ανδρέας Τάτος, που φέτος θα παίζει με την φανέλα του Ατρομήτου, αλλά την επόμενη σεζόν θα γίνει κάτοικος Πειραιά.

Ο διεθνής άσος, σε συνέντευξή του στο "Εθνοσπόρ", μίλησε με τα καλύτερα λόγια για Δώνη και Σπανό, εξήγησε πως ξεκίνησε η φιλία του με τον Σωτήρη Νίνη, ενώ δίνει μαθήματα σε όσους δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει με τους Έλληνες που ζουν στην Αλβανία και όταν επιστρέφουν στην χώρα μας αποκαλούνται Αλβανοί!

Για τον Ολυμπιακό: "Περίμενα πολύ καιρό τον Ολυμπιακό και πλέον είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα. Χαρούμενος, όμως, είμαι και που έμεινα στον Ατρόμητο. Υπέγραψα τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, δεν πρόλαβα την προετοιμασία του Ολυμπιακού, οπότε θεωρώ πως είναι καλύτερο που έμεινα και θα αγωνίζομαι, παρά να πήγαινα και να καθόμουν στον πάγκο. Τώρα ο Ολυμπιακός θα έχει έναν ακόμη έτοιμο παίκτη".

Για το άλμα στην καριέρα του: "Γενικά είμαι χαμηλών τόνων. Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν το συζητώ, αλλά ξέρω πως στη φετινή χρονιά θα πρέπει να έχω πολύ καλή παρουσία για να ενταχθώ στον Ολυμπιακό. Το να ανήκεις στον Ολυμπιακό, μέχρι να παίξεις μπάλα εκεί, απέχει πολύ".

Για το γεγονός πως αρκετοί νέοι παίκτες δεν καταφέρνουν να διακριθούν στον Ολυμπιακό: "Αν εγώ είμαι σωστός και δεν αναπαυτώ στο γεγονός ότι ανήκω στον Ολυμπιακό, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Τα τελευταία χρόνια δούλεψα πολύ και βελτιώθηκα αρκετά. Ξέρω πως η φετινή σεζόν είναι κριτήριο για μένα. Βέβαια, αδικίες υπάρχουν πάντα στη ζωή, αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά".

Για τον Γιώργο Δώνη και τον κ. Σπανό: "Πέρυσι δεν ξεκίνησα βασικός. Και όταν ο προπονητής σου παραδέχεται ότι σε αδίκησε, δεν αισθάνεσαι σεβασμό για εκείνον; Ο προπονητής ασχολείται με 25 διαφορετικούς παίκτες και πρέπει πάντα να κοιτάμε και την άλλη πλευρά. Κι εγώ μπορεί να φταίω όταν με αφήνει έξω ο προπονητής. Ο κ. Δώνης κάνει πολύ καλή προπόνηση. Με βελτίωσε στην τακτική που δεν ήμουν τόσο καλός, στη σκέψη, στην ταχύτητα. Σε έναν ακόμη προπονητή που χρωστάω πολλά είναι και ο κ. Βούζας, ο οποίος με εμπιστεύτηκε στο Χαϊδάρι.

Επίσης, λέω απερίφραστα πως ο κ. Σπανός είναι διαφορετικός πρόεδρος από αυτούς που ακούμε ότι υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ατρόμητος είναι “μαγαζί γωνία”, αλλά ο πρόεδρος δεν είναι μόνο καλοπληρωτής, ενδιαφέρεται για τους παίκτες του".

Για την Εθνική Ελλάδας: "Ελπίζω να με ξανακαλέσει ο κ. Σάντος. Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό έγινε μία φορά. Ήθελα πολύ να παίξω, δεν αγωνίστηκα, αλλά η ζωή προχωράει…".

Για την σχέση του με τον Νίνη: "Με τον Σωτήρη έχουμε κοινή πορεία, αφού οι οικογένειές μας μόλις μας γέννησαν ήρθαν στη Ζάκυνθο. Πήγαμε μαζί στο σχολείο και μέχρι σήμερα διατηρούμε οικογενειακές σχέσεις".

Για την ελληνική υπηκοότητα: "Πολύ ωραία, γιατί οι ρίζες μου είναι ελληνικές. Είμαι από τη Χειμάρρα. Όλοι μας εκεί μιλάμε μόνο ελληνικά. Δεν είναι τυχαίο που η σημαία μας είναι ελληνική και έχει έναν αετό. Και οι πρόγονοί μας πολέμησαν για την Ελλάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ