ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ταλέντο και ο Ελίας Ντουρμάζ

Ταλέντο και ο Ελίας Ντουρμάζ

Ο 16χρονος Ελίας Ντουρμάζ πρόκειται να δοκιμαστεί για μια εβδομάδα στην Αταλάντα. Πρόκειται για τον αδερφό του Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν είναι το μοναδικό ποδοσφαιρικό ταλέντο στην οικογένεια. Ο αδερφός του, Ελίας, υπέγραψε πρόσφατα διετές συμβόλαιο με την BK Forward, ενώ κατά την διάρκεια της φθινοπωρινής διακοπής του πρωταθλήματος, θα δοκιμαστεί στην Αταλάντα για μια εβδομάδα.

"Ο μικρός μου αδερφός, είναι καλός. Είναι πραγματικά καλός", τονίζει αρχικά ο Τζίμι Ντουρμάζ μιλώντας στην ιστοσελίδα " fotbollskanalen.se" και συνεχίζει:

"Είναι σπουδαίο το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον γι' αυτόν από το εξωτερικό. Αλλά για τον ίδιο -και το γνωρίζει καλά- είναι σημαντικό να παραμείνει συγκεντρωμένος εκεί που βρίσκεται.

Είναι ωραία για τον Ελίας να είναι στην BK Forward, θα δούμε που μπορεί αυτό να τον οδηγήσει. Θα είμαι δίπλα του να τον στηρίζω σε όλη τη διαδρομή. Αλλά δεν μπορώ να κάνω τα πράγματα που ο ίδιος πρέπει να προσπαθήσει".

Ο Ελίας Ντουρμάζ από την πλευρά του σημείωσε:

"Είναι διασκεδαστικό, όπως είπα. Εγώ επικεντρώνομαι εδώ. Θα προσπαθήσω να πάρω χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα (BK Forwards) και μετά θα δούμε. Τα ταξίδια στην Ιταλία τα βρίσκω διασκεδαστικά και μια ευκαιρία να ξεφύγω", τόνισε χαρακτηριστικά ο 16χρονος μέσος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ