ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα μεσάνυχτα στην Ελλάδα ο Ντουρμάζ

Τα μεσάνυχτα στην Ελλάδα ο Ντουρμάζ

Ο Τζίμι Ντουρμάζ έρχεται τα μεσάνυχτα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ούτως ώστε να τελειώσει η μετεγγραφή του στο Λιμάνι.

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Τζίμι Ντουρμάζ. Ο 25χρονος εξτρέμ καταφθάνει στην Ελλάδα τα μεσάνυχτα για λογαριασμό των Πειραιώτων, προκειμένου να "κλειδώσει" το deal με τους "ερυθρόλευκους".

Ο διεθνής Σουηδός άσος θα βρεθεί στην χώρα μας, θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και μετέπειτα θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας.

Θυμίζουμε πως η πρώτη φορά που οι πρωταθλητές Ελλάδας εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον άσο της Γκεντσλερμπιρλιγκί ήταν στις 20 Ιουνίου όμως έπειτα από ένα μακροχρόνια φλερτ δεν επήλθε η συμφωνία, με τον μάνατζερ του παίκτη να ανεβάζει ξαφνικά τις οικονομικές του απαιτήσεις και τον Ολυμπιακό να αποσύρεται επίσημα από τη διεκδίκησή του στις 24 Ιουλίου.

Εντούτοις, τα δεδομένα άλλαξαν άρδην και ο παίκτης θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει τον παίκτη άμεσα, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, το οποίο πάντως δεν διαφαίνεται την δεδομένη στιγμή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ