ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα τρία ερωτηματικά ενόψει Βελιγραδίου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN) EUROKINISSI SPORTS

Κρίσιμη η προπόνηση της Παρασκευής (21/07) όπου θα φανεί σε ποιους παίκτες ποντάρει περισσότερο ο Μπέσνικ Χάσι. Οι σοβαρές πιθανότητες του Ρομαό να βρεθεί σε ρόλο στόπερ, το προβάδισμα του Πάρντο και η αναμονή για Μπεν.

Από την Παρασκευή (21/07) ξεκινάει επί της ουσίας η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς του Βελιγραδίου (25/07, 21.45). Χθες (20/07) οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν αποθεραπεία και δεν μπορούσαν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για το τι έχει στο μυαλό του ο Μπέσνικ Χάσι.

Είναι γεγονός ότι τρία είναι τα ερωτηματικά. Τι θα γίνει με τους στόπερ, με το ένα "φτερό" της επίθεσης και με την κορυφή. Ο Ρομαό έχει σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί σε ρόλο στόπερ, αν και ο Χάσι θα προτιμούσε να τον είχε στα χαφ. Ο Ρέτσος αναμένεται την Παρασκευή (21/07) να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και αν συμβεί κάτι τέτοιο, λύνονται και τα χέρια του κόουτς.

Από εκεί και πέρα ο Βούκοβιτς είναι ανέτοιμος και άσχετα με τα όσα υποστηρίζει ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι έτοιμος την Τρίτη (25/7), το πιθανότερο είναι να βρεθεί στον πάγκο. Όσο για τον Σισέ; Ναι, τον έχει στο μυαλό του ο Χάσι, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση του Ρέτσου.

Στα "φτερά" της επίθεσης ο Μάρκο Μάριν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος και αναζητείται αυτός που θα περάσει στην απέναντι πλευρά. Ο Πάρντο έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Καρσελά, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν, καθώς ο Χάσι λογικά θα αρχίσει να ανοίγει τα χαρτιά του.

Όσο για την κορυφή; Με τον Εμενίκε ανέτοιμο, ο Χάσι θα πάει είτε στον Ανσαριφάρντ, είτε στον Μπεν. Ένας Μπεν που την Παρασκευή (21/07) θα μπει στις προπονήσεις και έτσι θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι του Βελιγραδίου. Ένα ελαφρύ προβάδισμα δείχνει να το έχει ο Αφρικανός.

Οι μόνοι σίγουροι είναι οι Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρομαό, Κούτρης, Οφόε, Φορτούνης και Μάριν. Αν ο Ρομαό περάσει στο κέντρο της άμυνας, τότε ο Σιώπης θα βρεθεί πλάι στον Οφόε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ