ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα τέσσερα υπερασπιστικά "όπλα" του Ολυμπιακού για την Τούμπα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι "ερυθρόλευκοι" θα παραστούν στην εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ για όλα όσα έγιναν στην Τούμπα με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθίακαι τα οποία είχαν ως συνέπειανα μην ξεκινήσει ποτέ το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το απόγευμα της Παρασκευής (2/3, 16.00) είναι προγραμματισμένη η απολογία του ΠΑΟΚ ενώπιον του Πειθαρχικού Οργάνου της Σούπερ Λίγκας, ως κατηγορούμενος για τη μη τέλεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα κληθούν να καταθέσουν τη θέση τους και στην ένσταση κατά του κύρους του αγώνα και του φ.α. που έκανεο ΠΑΟΚ, ο οποίος θεωρεί υπεύθυνο τον Ολυμπιακό για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε ποτέ το παιχνίδι!

Τι αναμένεται να παρουσιάσει στον αθλητικό δικαστή ο Ολυμπιακός;

1) Το οπτικοακουστικό υλικό με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία

2) Την ιατρική γνωμάτευση από το Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης που ανέφερε ότι ο Γκαρθία έχει "οίδημα άνω χείλους αριστερά, με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου, ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυγεναλγία, ζάλη, ναυτία, 24ωρη παρακολούθηση".

3) Το πόρισμα της Ιατροδικαστού, Ελένης Ζαγκελίδου που συμφωνεί με την ιατρική γνωμάτευση του νοσοκομείου καικάνει λόγο για "κάκωση", αναφέροντας συγκεκριμένα τα εξής: "Από την εξέταση του στις 26/2/18 προέκυψε διακριτή, κάκωση προσώπου (θλαστική εξοίδηση του άνω χείλους του στόματος αριστερά και επιπολής τραύμα του βλεννογόνου του άνω χείλους του στόματος αριστερά, σε έδαφος εξοίδησης/εκχύμωσης), με αναφερόμενο άλγος κεφαλής, άλγος αυχένα και άλγος (αρ) κροταφογναθικής άρθρωσης. Έφερε αυχενικό κηδεμόνα. Ο απεικονιστικός έλεγχος και συγκεκριμένα η αξονική τομογραφία ΑΜΣΣ (αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης), από 27/2/18, ανέδειξε εικόνα ήπιου ευθειασμού. Για την αποδρομή των παραπάνω κακώσεων απαιτείται κατά προσέγγιση χρόνος μιας εβδομάδος εξαιρέσει επιπλοκών".

4) Τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο την Πέμπτη (1/3) με το πληγιασμένο χείλος του Γκαρθία.

5) Και προφανώς και άλλα στοιχεία που δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας και αποδεικνύουν τον τραυματισμό του Ισπανού τεχνικού από το ρολό ταμειακής μηχανής.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νίκες ως το τέλος ζήτησε ο Μαρινάκης
Μάριν: "Είμαστε οι κορυφαίοι στην Ελλάδα και δεν μπορούν να το αντέξουν"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ