ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα ταλεντάκια του Μοντεστό από Ελλάδα και... Μασία

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντεστό έχει "οργώσει" τα ελληνικά γήπεδα και στο πλάνο πλέον υπάρχουν και ταξίδια στο εξωτερικό, αρχής γενομένης σε Γαλλία και Ισπανία!

Όσο πλησιάζει ο Γενάρης, ολοένα και περισσότερο θα αυξάνονται τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για κόσμο και κοσμάκη. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πάντως ότι οι "ερυθρόλευκοι" στην παρούσα φάση έχουν ανοίξει τη βάση δεδομένων του τμήματος σκάουτινγκ και βλέπουν μία-μία τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία ένα-δύο χρόνια.

Το σκάουτινγκ όμως συνεχίζεται. Ο Φρανσουά Μοντεστό έχει "οργώσει" τα ελληνικά γήπεδα. Ο αμυντικός Δημήτρης Μελιόπουλος της Ξάνθης, ο αμυντικός Τριαντάφυλλος Πασαλίδης του Αστέρα Τρίπολης, ο επιθετικός Τάσος Δουβίκας του Αστέρα της Τρίπολης και ο αμυντικός Κωνσταντίνος Μαυροπάνος του ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι τέσσερις περιπτώσεις από την Ελλάδα που έχουν ξεχωρίσει οι "ερυθρόλευκοι" και κυρίως ο Μοντεστό στον οποίο έχουν τυφλή εμπιστοσύνη στο λιμάνι μετά τον "θησαυρό" που ανακάλυψε στα γήπεδα της β' Γαλλίας (Παπ Σισέ).

Απ' όλες αυτές τις περιπτώσεις, η υπόθεση του Μαυροπάνου φαίνεται ότι είναι η πιο εύκολη. Μάλιστα, φημολογείται ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του ενόψει καλοκαιριού. Όσο για τους υπόλοιπους; Π.χ. για τον Μελιόπουλο είναι αρνητική η διοίκηση της Ξάνθης στο ενδεχόμενο πώλησής του, καθώς πρόκειται για ένα παιδί 17 ετών και καλά-καλά δεν έχει παίξει στην πρώτη της ομάδα.

Ο Μοντεστό λοιπόν έχει κάνει τις εισηγήσεις του από τον ελληνικό χώρο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι μόνο οι συγκεκριμένοι τέσσερις, αλλά υπάρχουν και άλλες δύο περιπτώσεις που έχει "σταμπάρει", χωρίς ωστόσο να έχουν διαρρεύσει ονόματα και... διευθύνσεις.

Ο ΝΕΟΣ "ΣΙΣΕ" ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Από εκεί και πέρα, ο Κορσικανός ετοιμάζεται για ταξίδι στο εξωτερικό. Πριν από δύο ημέρες προέκυψε μία πληροφορία ότι θα πεταχτεί το Σαββατοκύριακο (18-19/11) στη Γαλλία για να δει παιχνίδια της 1ης και 2ης κατηγορίας σε μία προσπάθεια να βρει "νέο Σισέ". Μια πληροφορία όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Είναι γεγονός όμως ότι στο πλάνο του Μοντεστό είναι να πάει τις επόμενες μέρες όχι μόνο στην Γαλλία, αλλά και στην Ισπανία για να παρακολουθήσει από κοντά και κάποιους ποδοσφαιριστές από την Μπαρτσελόνα Β'. Στο πλαίσιο των αγώνων του Champions League, το Νο2 της Μπάρτσα Χοσέ Σεγκούρα και ο Ολυμπιακός είχαν μία συζήτηση για το ενδεχόμενο της συνεργασίας των δύο πλευρών για τα ταλεντάκια που βγάζει κάθε χρόνο η περίφημη "Μασία".

Αντί η Μπαρτσελόνα να τα δίνει δανεικά σε ομάδες της Primera Division ή στην Ιταλία, ο Σεγκούρα θα απευθύνεται και στον Ολυμπιακό για το αν θα τον ενδιέφερε κάποιος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα των "μπλαουγκράνα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ