ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα συμπεράσματα δεν θα βγουν στο Λάνγκενφελντ

Τα συμπεράσματα δεν θα βγουν στο Λάνγκενφελντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Γιαννιώτας και Καπίνο θα επιδιώξουν να αρπάξουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν, αλλά το πρώτο στάδιο στην Αυστρία έχει σκοπό το "χτίσιμο" της φυσικής κατάστασης.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο Λάνγκενφελντ της Αυστρίας, ένα μέρος που φημίζεται για τις ιαματικές του πηγές, ένα μέρος που είχε παίξει ρόλο ακόμα και στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο με τις θεραπευτικές ικανότητες των νερών του!

Οι “ερυθρόλευκοι” φυσικά δεν ήρθαν στην Αυστρία για να θεραπευτούν από κάτι. Ήρθαν για να “χτίσουν” και να βάλουν τις βάσεις σε πρώτη φάση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Πάντοτε οι καλοκαιρινές προετοιμασίες είναι και λίγο παγίδες. Πρώτα απ' όλα δεν γίνεται να βγουν ασφαλή συμπεράσματα στο πρώτο στάδιο του Λάνγκενφελντ. Και μιλάμε για αγωνιστικά συμπεράσματα.

Μπορεί να βγουν άλλα συμπεράσματα, όπως για παράδειγμα έχουν βγει κατά καιρούς στο Ζέεφελντ. Π.χ. ποιος έχει όρεξη να προπονηθεί. Ποιος δεν έχει. Έχουμε δει πάμπολλους ποδοσφαιριστές να το ρίχνουν στο σορολόπ στο παρελθόν και στο τέλος φυσικά να φεύγουν, γιατί πολύ απλά οι ίδιοι είχαν ανοίξει την πόρτα της εξόδου.

Στο Λάνγκενφελντ λοιπόν ο Μάρκο Σίλβα πήρε στο μεγαλύτερο ποσοστό τους παίκτες που υπολογίζει αρχικά για τον 3ο προκριματικό γύρο τουChampions League.Ακόμα και τον Μαζουακού, παρά το γεγονός ότι είναι κοινό μυστικό πώς ο Γάλλος αριστερός μπακ το πιθανότερο είναι να μην διατηρηθεί στο ρόστερ. Όσο όμως δεν έρχεται μία πρόταση που να ικανοποιεί τον Ολυμπιακό, ο Μαζουακού θα εξακολουθεί να φοράει τα ερυθρόλευκα.

Όσο για αυτούς που ανέβηκαν στην Αυστρία;Είναι οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Μπέρτος, Φιγκέιρας, Γούτας, Βούρος, Μποτία, Σιόβας, Μασουακού, Τσιμίκας, Μανθάτης, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Ντομίνγκες, Γιαννιώτας, Κασάμι, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Πάρντο, Σεμπά, Πουλίδο και Ολαϊτάν.

Τα περισσότερα βλέμματα θα στραφούν σε Γιαννιώτα και Καπίνο. Ειδικά στον Γιαννιώτα που έχει γυρίσει αποφασισμένος να κερδίσει όχι μόνο θέση στο ρόστερ, αλλά τουλάχιστον μία θέση στις 18άδες των αγώνων. Ο δε Καπίνο χάρισε ένα μέρος των διακοπών του για να ενσωματωθεί νωρίς-νωρίς στην προετοιμασία, με στόχο - τι άλλο; - να γίνει ο αντι-Ρομπέρτο.

Ο Ολαϊτάν ανέβηκε τόσο για ψυχολογικούς λόγους (σ.σ. έδειξε ο Ολυμπιακός ότι είναι δίπλα του και τον στηρίζει), αλλά και για αγωνιστικούς (σ.σ. επειδή απουσιάζει ο Ιντέγε και κάπως θα πρέπει να βγαίνουν και τα διπλάκια).

Την Τετάρτη (22/6) άρχισαν τα ζόρια για τους “ερυθρόλευκους”, καθώς ο Σίλβα είχε αποφασίσει να βγάλει τους παίκτες του δύο φορές στο γήπεδο, τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ