ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα πρώτα "θέλω" του Βίκτορ

Τα πρώτα "θέλω" του Βίκτορ
Βίκτορ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πρέσινγκ ψηλά θα "φορεθεί" για τα καλά στον φετινό Ολυμπιακό. Θα επιμείνει πολύ ο Ισπανός τεχνικός, Βίκτορ Σάντσεθ, στις επιθέσεις από τα πλάγια.

Πάνω-κάτω όσοι είχαν παρακολουθήσει την προετοιμασία του 2013 του Μίτσελ και του Βίκτορ, ήταν δεδομένο ότι αρκετά από τα στοιχεία που είχε δει τότε, θα τα έβλεπε και τώρα στις πρώτες μέρες του Ισπανού τεχνικού στον κόκκινο πάγκο ως πρώτος προπονητής.

Με το “καλημέρα” ο Βίκτορ έριξε το μεγαλύτερο βάρος στη φυσική κατάσταση και στον... μαραθώνιο, αλλά η τακτική δεν λείπει από το “μενού”. Είναι ξεκάθαρο ότι το πρέσινγκ ψηλά θα είναι ένα από τα στοιχεία που θα έχει ο φετινός Ολυμπιακός. Και με τον Σίλβα πρέσαραν οι “ερυθρόλευκοι”, αλλά ο Βίκτορ θέλει ακόμα περισσότερη πίεση.

Για να επιτευχθεί βεβαίως αυτό, απαιτούνται και περισσότερα τρεξίματα. Για αυτό το λόγο τους έχει βγάλει και τη γλώσσα. Επίσης, ο Βίκτορ είναι ένας προπονητής που του αρέσει γενικότερα η ανάπτυξη από τα πλάγια. Στις πρώτες του προπονήσεις περισσότερο ασχολήθηκε με το πώς θα αλλάζει συνεχώς γρήγορα η μπάλα τα πόδια και κυρίως από τη μία πλευρά στην άλλη.

Ένα παράλληλο ποδόσφαιρο με λίγα λόγια. Πρωτίστως όμως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι τα “φτερά”. Τουλάχιστον αυτό έδειξε στις πρώτες του μέρες στο Λάνγκενφελντ. Ανάπτυξη από τους εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το χρονικό της παραίτησης του Σίλβα
Ενθουσιασμένος ο Βίκτορ Σάντσεθ
Κάθε εμπόδιο για καλό!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ