ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα πλάνα του Μπέντο για τον ΠΑΣ

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ / ΚΥΠΡΟΣ)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ / ΚΥΠΡΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο, χωρίς να φανερώσει 100% τα σχέδιά του, δεν φαίνεται διατεθειμένος να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Οι Μποτία, Μιλιβόγεβιτς και πιθανότατα ο Ρέτσος επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα.

Ο Ολυμπιακός αύριο (12/12, 19.30) επισκέπτεται ένα γήπεδο που μόνο φιλόξενο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι "ερυθρόλευκοι" τα έχουν βρει σκούρα στο παρελθόν στους "Ζωσιμάδες". Ειδικά όταν τύχαινε να πετυχαίνουν τον ΠΑΣ τις τελευταίες αγωνιστικές, ο "Άγιαξ της Ηπείρου" δεν… χαμπάριαζε. Τον Απρίλιο του 2014 είχε κερδίσει με 2-0 και τον Απρίλιο του 2015 με 3-1!

Ο Πάουλο Μπέντο που έχει μιλήσει και στους παίκτες του από το Σάββατο (10/12) για τις δυσκολίες που θα συναντήσουν στα Γιάννενα, ασχολήθηκε στην τελευταία προπόνηση αρκετά στο κομμάτι της τακτικής και στο πώς θα μπορέσει να φύγει η ομάδα του με το διπλό.

Ξέρει ότι θα βρει μία ομάδα που θα "χτυπήσει" (σ.σ. όπως όλες βέβαια) τον Ολυμπιακό στην κόντρα. Ο Πορτογάλος δεν θα ξεφύγει από τα συνηθισμένα. Πάλι σκοπεύει να παίξει με την άμυνα αρκετά ψηλά και με το ρίσκο να δεχτεί ξανά πολλές μπαλιές στην πλάτη.

ΜΕ ΜΠΟΤΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρόσωπα που σκοπεύει να ρίξει στη "μάχη"; Χωρίς να φανερώσει 100% τα πλάνα του, θα πρέπει να θεωρούνται δύο οι αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα στην Κύπρο. Οι Μποτία και Μιλιβόγεβιτς θα αντικαταστήσουν τους Βιάνα και Ρομαό αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα μένει να φανεί αν θα επιστρέψει και ο Ρέτσος στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια. Είναι πολύ πιθανό το συγκεκριμένο σενάριο.

Επίσης, ο Μάρτινς που έχει παρουσιάσει σημάδια κόπωσης τον τελευταίο καιρό, όπως και οι Φορτούνης – Ελιουνούσι, φαίνεται να προβληματίζουν τον Μπέντο, αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι έστω και ένας από τους τρεις θα κάτσει στον πάγκο.

Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Το πιθανότερο σχήμα λοιπόν με βάση και τα όσα άφησε να εννοηθεί ο Πορτογάλος στην τελευταία προπόνηση είναι με Λεάλι – Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσο – Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς – Σεμπά, Ελιουνούσι, Φορτούνη – Ιντέγιε.

Στην αποστολή είναι και ο Πάρντο, ο οποίος "απειλεί" τον Ελιουνούσι, ενώ αν θα επιφυλάξει μία έκπληξη στο φινάλε ο Μπέντο, αυτή ενδεχομένως να είναι με την παρουσία του Τσόρι αντί του Φορτούνη. Πολύ μακρινό σενάριο, δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, αλλά υπάρχουν ορισμένοι στο Ρέντη που υποστηρίζουν ότι το σκέφτεται ο 47χρονος τεχνικός.

Να θυμίσουμε ότι η 18άδα αποτελείται από τους: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτη, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ιντέγιε, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσο, Σεμπά και Βιάνα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θερμή υποδοχή στα Ιωάννινα
Σεμπά: "Περιμένουμε δύσκολη κλήρωση, δεν έχω προτίμηση"
Χωρίς Καπίνο, με Ρέτσο ο Ολυμπιακός στα Γιάννινα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ