ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα πέντε ανοικτά "μέτωπα" του Ολυμπιακού

2018 CEV VOLLEYBALL CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÑÁÂÅÍÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μαρινάκης, Μαρτίνς EUROKINISSI

Στόπερ, δύο χαφ, ένας εξτρέμ και υπό προϋποθέσεις φορ οι… ενδεκαδάτες κινήσεις που παλεύει να κάνει ο Ολυμπιακός. Πολύ κοντά ο Πιερ Κουντέ με δανεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Την Δευτέρα (25/6) ο Ολυμπιακός αναχωρεί για το Ζέεφελντ και σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες, θα γίνουν προσθήκες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ποια είναι τα ανοικτά «μέτωπα» των ερυθρόλευκων;

Ο στόπερ – «βράχος», δύο χαφ (ένα «εξάρι» και ένα «οκτάρι») και ένας εξτρέμ. Θα μπει στο «κάδρο» και ένας επιθετικός, αν ο Ιρανός μάνατζερ Ρέζα Φαζέλι κάνει πράξη όσα διατυμπανίζει αριστερά – δεξιά και βρει ομάδα στον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Αυτές είναι οι πέντε ενδεκαδάτες κινήσεις που θα προσπαθήσει τις επόμενες μέρες να κάνει ο Ολυμπιακός για να τους έχει ο Πέδρο Μαρτίνς το συντομότερο δυνατόν στη διάθεσή του.

Στην παρούσα φάση δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες (ή ώρες) να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις με τον Πιερ Κουντέ. Οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη, το παραδέχτηκε και ο Αφρικανός μέσος στις δηλώσεις του στο Sport24.gr, αλλά το θέμα είναι ότι προς το παρόν «κλοτσάει» η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατλέτικο για τον 23χρονο Καμερουνέζο χαφ που παίζει και ως «οκτάρι» και ως «εξάρι», αλλά είναι γεγονός ότι όσο δεν συμφωνούν οι δύο ομάδες, δεν μπορεί να θεωρηθεί μία μεταγραφή τελειωμένη. Το παραδέχονται όμως στην Ισπανία ότι ο Κουντέ βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι.

Για το θέμα του στόπερ έχουν γραφτεί πολλά ονόματα μετά το τέλος του «σίριαλ» με τον Λέμα και την τροπή που πήρε το θέμα Μολέδο. Οι προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ είναι πολλές, οι Πειραιώτες κοιτάζουν και ορισμένες περιπτώσεις από το Μουντιάλ όπως του 24χρονου Τυνήσιου Γιασίν Μερία, αλλά υπάρχουν και δύο-τρεις στόπερ των οποίων τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει.

ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΡΙΜ…

Ως προς το κομμάτι της επίθεσης, από την Γαλλία προέκυψε το όνομα του Ιβοριανού Τζιοβάνι Σιο της Μονπελιέ, ενώ επανήλθε στο προσκήνιο και αυτό του Γάλλο Ζαν Φιλίπ-Ματετά που φεύγει από την Λιόν. Το θέμα όμως σε αυτή την περίπτωση είναι τα όσα γράφουμε και στον πρόλογο του ρεπορτάζ. Όλα αυτά θα συμβούν αν και εφόσον ο Ανσαριφάρντ πωληθεί. Αν δεν πωληθεί, τότε η τριάδα της επίθεσης θα είναι ο Καρίμ, ο Γκερέρο και ένας πιτσιρικάς (π.χ. Μάνος), καθώς ο Ούρος Τζούρτζεβιτς μόνο με θαύμα θα συνεχίσει.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ