ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα νέα σενάρια Ολυμπιακού με Φλαμινί και οι επαφές που δεν είχαν γίνει

Τα νέα σενάρια Ολυμπιακού με Φλαμινί και οι επαφές που δεν είχαν γίνει
Φλαμινί

Ο Ματιέ Φλαμινί ξανά στα “ραντάρ” του Ολυμπιακού, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα. Το όνομά του “έπαιξε” όλο το καλοκαίρι, αλλά επί της ουσίας οι “ερυθρόλευκοι” δεν φαίνεται να εξέτασαν την περίπτωση του.

Να λοιπόν που η “Telegraph” επανέφερε το όνομα του Ματιέ Φλαμινί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Τον έμπλεξε τον Γάλλο πρώην άσο της Άρσεναλ και της Μίλαν με ένασενάριο ότι έχει μιλήσει ήδη με τους Πειραιώτες και όχι μόνο. Το δημοσίευμα τονίζει ότι βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τις Ρόμα, Μίλαν και Κρίσταλ Πάλας.

Ο Φλαμινί φυσικά και δεν είναι “φρέσκος” στα μεταγραφικά σενάρια των “ερυθρολεύκων”. Ειδικά το τελευταίο 10ήμερο όταν ο Μιλιβόγεβιτς ήταν στο “μένει-φεύγει” είχε ακουστεί έντονα ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του.

Τελικά οι πρωταθλητές προχώρησαν στην απόκτηση του Αλεξί Ρομαό και όχι στη λύση του Φλαμινί. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν φαίνεται να εξέτασαν και τόσο σοβαρά στο λιμάνι την περίπτωση του 32χρονου Γάλλου άσου. Στην Αγγλία γράφτηκε ότι την περασμένη εβδομάδα ήρθε στην χώρα μας ο μάνατζερ του παίκτη για να μιλήσει με τον Ολυμπιακό. Και τελικά ο Ολυμπιακός πήρε τον... Ρομαό, ενώ δεν έχει διαρρεύσει από καμία πλευρά τουλάχιστον ότι έγινε κάποια συζήτηση ανάμεσα στον σύλλογο και τον Φλαμινί.

Επίσης, μην ξεχνάμε ότι ο Μπέντο έχει παραδώσει τη λίστα στην UEFA για τα παιχνίδια του Europa League και εύκολα μπορεί να αναρωτηθεί ο οποιοσδήποτε ποιος ο λόγος να κινηθεί τώρα για τον Γάλλο;

Να τον έχει μόνογια τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος; Κι επίσης, τι θα γίνει με την πολυκοσμία στα χαφ; Αυτή τη στιγμή έχουμε τα εξής δεδομένα: Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι τελείωσαν οι μεταγραφές, ο Φλαμινί μέχρι και τις 31 Αυγούστου δεν απασχόλησε και τόσο σοβαρά τους Πειραιώτες, η λίστα στην UEFA έχει παραδοθεί και τέλος η ομάδα έχει κόσμο και κοσμάκη στον άξονα της μεσοαμυντικής γραμμής.

Προς το παρόν λοιπόν σαν να μηνπροκύπτει κάτι σχετικά με Ολυμπιακό και Φλαμινί. Άλλωστε, την τελευταία ώρα σαν να δείχνει η Κρίσταλ Πάλας να έχει τον πρώτο λόγο...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ