ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα «μετρημένα κουκιά» του Μπέντο ενόψει Αρούκα

Τα «μετρημένα κουκιά» του Μπέντο ενόψει Αρούκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έχει «κλειδώσει» η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Πέμπτης (18/8, 22.00). Οριστικά με 4-2-3-1 οι «ερυθρόλευκοι». Πιάνει δουλειά ο Αντρέ Μαρτίνς.

Πέντε μέρες έμειναν πριν από την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» του Ολυμπιακού στοEuropaLeague. Ο Μπέντο που είναι πολύ πιθανό να πάει αύριο (14/8, 18.00) και να δει ο ίδιος την Αρούκα στο εκτός έδρας ματς με την Μποαβίστα (σ.σ. αυτό ανέφεραν οι Πορτογάλοι συνάδελφοι), «φωτογράφισε» στο φιλικό με τον Άρη την ενδεκάδα που θα κατεβάσει στην Πορτογαλία.

Είναι ξεκάθαρο ότι με 4-2-3-1 θα πορευτεί σε πρώτη φάση ο Μπέντο. Το έδειξε στις δύο προπονήσεις που έκανε, το έδειξε και στο ματς με τους Θεσσαλονικείς. Η ενδεκάδα με την Αρούκα θα πρέπει να θεωρείται ήδη «κλειδωμένη».

Οι Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνης, Σεμπά, Πάρντο και Ιντέγιε έχουν το σαφέστατο προβάδισμα για να ξεκινήσουν στον αγώνα της Πορτογαλίας. Είναι και «μετρημένα κουκιά» άλλωστε. Δεν έχει και τόσες πολλές επιλογές. Ο Σιόβας, ο Μανιάτης και ο Μπουχαλάκης είναι τραυματίες και δεν θα μπουν στο αεροπλάνο για την Πορτογαλία.

Ενσωματώνεται άμεσα ο Αντρέ Μαρτίνς

Το ταξίδι του Αντρέ Μαρτίνς στο Ρίο Ντε Τζανέιρο ολοκληρώθηκε το Σάββατο (13/8), καθώς η Πορτογαλία έχασε 4-0 από την Γερμανία και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτό σημαίνει ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο από τη Βραζιλία για να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων».

Ο Αντρέ Μαρτίνς έχει δηλωθεί στη λίστα για τα ματς με την Αρούκα, όμως, στην καλύτερη περίπτωση θα είναι στην Αθήνα την Τρίτη (16/8), την ημέρα που η αποστολή «πετάει» για Πορτογαλία. Δεν αποκλείεται να πάει και κατευθείαν στην Πορτογαλία, αλλά όπως και να ‘χει, είναι δύσκολο να τον χρησιμοποιήσει ο Μπέντο από τη στιγμή που δεν θα έχει κάνει μία προπόνηση με τον Ολυμπιακό και δεν θα γνωρίζει καλά-καλά τα ονόματα των συμπαικτών του.

Πάντως, για τη ρεβάνς της 25Αυγούστου στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα υπολογίζεται κανονικά.

Τα «μετρημένα κουκιά» του Μπέντο ενόψει Αρούκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ