ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα μεσάνυχτα λήγει η διορία του Ολυμπιακού στον Γκαρντ

FILE - In this Saturday, April 19, 2014 file photo, the then Lyon manager Remi Garde at a French league match at the Stade de France in Saint Denis, north of Paris. On Monday, Nov. 2, 2015, Garde was appointed manager of Aston Villa and tasked with keeping the bottom-placed team in the Premier League. He is the club's fifth manager in five years. (AP Photo/Jacques Brinon, File)
FILE - In this Saturday, April 19, 2014 file photo, the then Lyon manager Remi Garde at a French league match at the Stade de France in Saint Denis, north of Paris. On Monday, Nov. 2, 2015, Garde was appointed manager of Aston Villa and tasked with keeping the bottom-placed team in the Premier League. He is the club's fifth manager in five years. (AP Photo/Jacques Brinon, File) AP

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα περιμένουν μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης την απάντηση του Ρεμί Γκαρντ στην πρόταση που του έχουν καταθέσει και εν συνεχεία θα περάσουν σε άλλη λύση από την Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Η φημολογία των τελευταίων ωρών μπορεί να θέλει τον Τάκη Λεμονή ένα βήμα από την τρίτη του επιστροφή στον πάγκο του Ολυμπιακού αλλά οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν κλείσει οριστικά το κεφάλαιο του Ρεμί Γκάρντ.

Ο Γάλλος τεχνικός ο οποίος είχε έρθει στην Ελλάδα και είχε συζητήσει απευθείας με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά έχει διορία να απαντήσει στην "ερυθρόλευκη" πρόταση μέχρι την Τετάρτη τα μεσάνυχτα.

Αυτό τόνιζαν από τον Ολυμπιακό και συμπλήρωναν ότι στη συνέχεια και αν δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη λύση θα περάσουν σε άλλη επιλογή χωρίς να διευκρινίζουν αν αυτή θα είναι από την Ελλάδα (Τάκης Λεμονής) ή από το εξωτερικό.

Το δεδομένο όμως είναι ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα παλέψουν μέχρι τέλους να φέρουν από τώρα στον Ολυμπιακό τον Γάλλο τεχνικό με προοπτική και την επόμενη σεζόν και να μην πάνε σε μια ακόμα λύση που θα χαρακτηριστεί ως λύση ανάγκης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ