ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα ερυθρόλευκα Oscar

Τα ερυθρόλευκα Oscar

Με αφορμή τη μαθηματική εξασφάλιση του 43ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού, οχτώ δημοσιογράφοι του Sport24.gr απονέμουν στους ερυθρόλευκους βραβεία Oscar. Μέρα που είναι...

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και την απονομή των βραβείων Oscar, το Sport24.gr έστρωσε το... κόκκινο χαλί για τον 43 φορές Πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (διευθυντής Sport24 Radio 103,3)

Τα ερυθρόλευκα Oscar

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ (αρθρογράφος Sport24.gr)

Τα ερυθρόλευκα Oscar

ΗΛΙΑΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ (διευθυντής σύνταξης Sport24.gr)

Τα ερυθρόλευκα Oscar

Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας) ανεβαίνει στην Τούμπα μαζί με την ομάδα που μέχρι εκείνη τη στιγμή φώναζε πως δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν. Το αποτέλεσμα; Δύο γκολ σε 35 λεπτά και σβήσιμο των μηχανών, με τον Κώστα Φορτούνη ( Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου) να οργιάζει και τον Ρομπέρτο ( Όσκαρ Β' αντρικού ρόλου) να δείχνει γιατί και αυτή τη χρονιά ήταν και είναι, ο καλύτερος γκολκίπερ της Superleague. Την επόμενη αγωνιστική ο έτερος Δικέφαλος του πρωταθλήματος επισκέφθηκε το Καραϊσκάκη ( Όσκαρ καλύτερων σκηνικών) με τους πρωταγωνιστές να μένουν ίδιοι (Ολυμπιακός, Φορτούνης) και την ΑΕΚ να παίρνει τον ρόλο κομπάρσου. Το τελικό 4-0 μπορεί να συζητήθηκε περισσότερο για τις επιλογές του Δέλλα, αλλά στην απέναντι πλευρά υπήρχε ένας Μάρκο Σίλβα και μία ομάδα που δεν άφηνε τίποτα στην τύχη και μπορούσε να σε διαλύσει σε λίγα λεπτά αν της έδινες την ευκαιρία. Το 7/7 και με τον τρόπο που αυτό επιτεύχθηκε, έστειλε το μήνυμα σε όλους πως ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί και κανένας δεν θα μπορούσε να σταθεί στον δρόμο του. Το εντυπωσιακό ξεκίνημα ολοκληρώθηκε με το πιο γρήγορο πρωτάθλημα στην ιστορία, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, κάτι που όλοι περίμεναν, αλλά έγινε πραγματικότητα με έναν τρελό πρώτο γύρο από τον μετρ του είδους και δύο συνεχόμενα ντέρμπι που έκαναν καλύτερη την ιστορία για το 43ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ( Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ)!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΕΡΗΣ (αρθρογράφος Sport24.gr)

Τα ερυθρόλευκα Oscar

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ (ρεπόρτερ Ολυμπιακού Sport24.gr)

Τα ερυθρόλευκα Oscar

ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ (ρεπόρτερ Ολυμπιακού Sport24.gr & ΦΩΣ)

Τα ερυθρόλευκα Oscar

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ (αρθρογράφος Sport24.gr)

Τα ερυθρόλευκα Oscar

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ (αρχισυντάκτης Sport24.gr)

Τα ερυθρόλευκα Oscar
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ