ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα εναπομείναντα εισιτήρια ενόψει ΑΠΟΕΛ

Τα εναπομείναντα εισιτήρια ενόψει ΑΠΟΕΛ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για τον τρόπο αγοράς των εισιτηρίων που είναι ακόμη διαθέσιμα ενόψει της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, στις 8/12.

Ελάχιστα εισιτήρια για τους φίλους του Ολυμπιακού έχουν απομείνει ενόψει της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί στο "ΓΣΠ" στις 8 Δεκεμβρίου, για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 6ης Αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί στο "Γ.Σ.Π." την Πέμπτη 8/12/2016 στις 20:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα ελάχιστα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 1, 2, 8, 9, 11, 17, 19, 20, 24, 25 , οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στην Κύπρο, το Σάββατο 3/12 (10:00 – 15:00 ή έως την εξάντλησή τους), από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική κράτησή του.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι: 25€".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο ανυπόμονος Καπίνο, οι σκόρερ και ο... μαμάκιας Πάρντο
Λύσεις υπάρχουν
Για Πάρντο έρχεται η Τράμπζονσπορ
Μένει σε ξενοδοχείο ο σοκαρισμένος Ντομίνγκες
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ