ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα είπαν Μαρινάκης-Περέιρα για τον Ολυμπιακό μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Τα είπαν Μαρινάκης-Περέιρα για τον Ολυμπιακό μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η νίκη επί της ΑΕΚ έφερε ηρεμία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, μαζί με τον προπονητή έβαλαν τους στόχους ως το τέλος της περιόδου που είναι μόνο νίκες.

Η πρόκριση στους ημιτελικούς του κυπέλλου δεν έφερε ευδαιμονία και ευφορία στον Ολυμπιακό, παρά μόνο ηρεμία, ανακούφιση και περίσκεψη και στο πλαίσιο αυτής της κατάστασης, συναντήθηκαν χθες οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Βίτορ Περέιρα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ως γνωστόν δεν πήγε στο ΟΑΚΑ και ο Πορτογάλος τεχνικός τον ενημέρωσε γι αυτά που συνέβησαν στον προημιτελικό του κυπέλλου, τον τρόπο που διαχειρίσθηκε το παιχνίδι, τους πανηγυρισμούς του και τα σχέδια του για τα 12 επόμενα παιχνίδια ως τη λήξη της σεζόν.

Ο Περέιρα ενημέρωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το έμψυχο υλικό, για το τι περιμένει και τι θα πράξει με τους Σαντάνα, Αυλωνίτη, Μπενίτες, τους οποίους δεν φάνηκε να υπολογίζει στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και για το πως θα καλύψει τα κενά των Μανιάτη, Ντουρμάζ που χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν. Η απουσία και των Φουστέρ, Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί δημιουργεί νέα δεδομένα, αλλά το ευχάριστο ήταν τόσο η εμφάνιση του Σαλίνο, όσο και το πρώτο γκολ του Χάρα, μετά από 5 συμμετοχές.

Από εκεί και πέρα ξεκαθαρίστηκε ότι στόχος πρέπει να είναι δώδεκα νίκες σε ισάριθμα ματς(9 πρωταθλήματος και 3 Κυπέλλου αν προκριθεί στον τελικό), για να κατακτηθεί το νταμπλ με εντυπωσιακό φίνις. Ανανέωσαν το ραντεβού τους για το μέλλον, προκειμένου να αποφασισθεί και πως θα κινηθούν την μεταγραφική περίοδο, αλλά αυτή την εποχή προέχει η εφετινή σεζόν και η κατάκτηση των δυο στόχων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ