ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα δύο "όχι" του Ολυμπιακού για τον Σισέ

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παπ Αμπού Σισέ έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά μέχρι στιγμής μόνο το Ανόβερο και η Μπενφίκα έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις. Και αμφότερες απορρίφθηκαν...

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες γύρω από τον Σισέ και διάφορες προτάσεις που φέρεται να έχουν «σκάσει» στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο Ολυμπιακός έχει για το κέντρο της άμυνας τους Ένγκελς, Σισέ, Βούκοβιτς, Νικολάου και Ευαγγέλου. Το πλάνο είναι να αποκτηθεί ένας στόπερ, ενώ αν αποχωρήσει κάποιος - επί παραδείγματι ο Ένγκελς - , θα αποκτηθεί και δεύτερος κεντρικός αμυντικός.

Ο δε Βούκοβιτς κάνει «γκελ» στην Ιταλία μετά το πέρασμά του στο Καμπιονάτο με τη φανέλα της Κιέβο και ήδη Μπολόνια και Πάρμα αναζητούν τρόπους για να βρουν τη «χρυσή τομή» με τον Ολυμπιακό, ώστε να τον κάνουν δικό τους.

Αυτό που δεν θέλουν πάντως οι «ερυθρόλευκοι» είναι να χάσουν τον Σισέ, τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει για έναν από τους δύο βασικούς στόπερ, ενώ και στο λιμάνι είναι ξεκάθαροι ότι για να φύγει ο Αφρικανός οι απαιτήσεις είναι 12+ εκατ. ευρώ. Και… βλέπουμε κιόλας αν θα φύγει μ' αυτά τα χρήματα.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών κάνουν λόγο για νέα προσπάθεια της Μπενφίκα να τον εντάξει στο δυναμικό της. Το είχε επιχειρήσει και τον χειμώνα, αλλά η πρόταση των6 εκατ.ευρώ βρήκε… τοίχο. Οι Λουζιτανοί έκαναν την κίνησή τους και πριν από περίπου έναν μήνα, αλλά ξαναβρήκαν εμπόδια. Για αυτό το λόγο έσπευσαν να αποκτήσουν τον Λέμα που έμεινε ελεύθερος από την Μπελγκράνο.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί πληροφορία που θέλει το Ανόβερο να εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» από τον Ολυμπιακό στην πρόταση που έκανε για την απόκτηση του Σισέ. Η πρόταση φέρεται να άγγιξε τα 6 εκατ. ευρώ.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι μία ομάδα φαίνεται ότι «καίγεται» για την απόκτησή του. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την Γαλατασαράι, η οποία όμως ακόμα δεν έχει κάνει την κίνησή της. Να θυμίσουμε ότι η Γαλατά συμμετέχει ως πρωταθλήτρια Τουρκίας απευθείας στους ομίλους τουChampionsLeague. Αυτό σημαίνει ότι είχε ούτως ή άλλως γεμάτο πορτοφόλι και με τη συμμετοχή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το πορτοφόλι της θα γεμίσει ακόμη περισσότερο...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ