ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα διλήμματα του Λεμονή για σέντερ φορ και εξτρέμ

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Φορτούνης, Πάρντο EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής δεν άνοιξε καθόλου τα χαρτιά του στην προπόνηση της Δευτέρας (20/11) και παραμένει ανοικτό το θέμα του παίκτη που θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης στο ματς με την Σπόρτινγκ (22/11, 21.45).

Κάτι ετοιμάζει ο Λεμονής. Κάποια έκπληξη προφανώς έχει στο μυαλό του για τον «τελικό» με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (22/11, 21.45) και για αυτό το λόγο έχει αναγκάσει τους ποδοσφαιριστές του να βάζουν στοιχήματα για το ποια θα είναι τελικά η ενδεκάδα που θα επιλέξει.

Το βασικό ερώτημα έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης. Αν θα πάει δηλαδή με «συνταγή» Μπαρτσελόνα (σ.σ. με ένα «ψευτοεννιάρι») ή θα πάει με τον Τζούρτζεβιτς. Ο Λεμονής δεν ξεκαθάρισε τα πράγματα στην προπόνηση της Δευτέρας (20/11). Ίσα – ίσα που θόλωσε τα νερά για τα καλά...

Από μέρα σε μέρα αλλάζουν και οι εκτιμήσεις. Την περασμένη εβδομάδα ο Φορτούνης ήταν το φαβορί, μία μέρα μετά τον Λεβαδειακό ο Τζούρτζεβιτς πήρε λίγο κεφάλι και τελικά ο Ολυμπιακός έφτασε στην Λισσαβώνα και ακόμα δεν έχουν βγάλει άκρη οι παίκτες για τις τελικές επιλογές του προπονητή τους.

Ο Λεμονής δεν δοκίμασε τίποτα και τα άφησε όλα ανοικτά. Ακόμα και για τους εξτρέμ! Δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν οι Σεμπά και Πάρντο που φάνταζαν φαβορί. «Παίζει» και ο Καρσελά, ακόμα-ακόμα και το σενάριο να δούμε πάλι τον Φιγκέιρας σε ρόλο δεξιού εξτρέμ όπως με την Μπαρτσελόνα.

Όσο για τα χαφ; Ανάλογα με το ποιον από τους Φορτούνη ή Τζούρτζεβιτς θα βάλει ο Λεμονής για την κορυφή της επίθεσης, θα κάνει και τις επιλογές του στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Ρομαό και Οφόε. Από εκεί και πέρα θα συμπληρώσει την τριάδα ο Φορτούνης αν προτιμηθεί ο Σέρβος μπροστά ή ο Ταχτσίδης αν ο Κώστας παίξει κάτι σαν κυνηγός και ο Τζούρτζεβιτς κάτσει στον πάγκο.

Απομένει άλλη μία προπόνηση, αυτή της Τρίτης (21/11, 21.00) στο Jose Alvalade. Το πιθανότερο είναι να μην δείξει ούτε εκεί ο Λεμονής τις... διαθέσεις του. Θέλει να το κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό, δίνοντας μία εντύπωση ότι ετοιμάζει κάτι που θα αιφνιδιάσει την Σπόρτινγκ.

Στη Λισσαβώνα βρίσκονται από το βράδυ της Δευτέρας (20/11) οι Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης και Βούκοβιτς.

Η συνέντευξη Τύπου του Λεμονή είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Τρίτης (21/11, 20.00) και ο Ζόρζε Ζεσούς θα μιλήσει μισή ώρα αργότερα (21/11, 20.30).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Οφόε στην Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός
Λεμονής: "Κυνηγάμε μονό τη νίκη, πρέπει να επιτεθούμε περισσότερο"
"Να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ