ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα διαψεύδει όλα ο Οφόε!

Τα διαψεύδει όλα ο Οφόε!
ICON

Τις τελευταίες δύο μέρες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν από κοντά τον Οτζίτζα-Οφόε με αφορμή τη διάρρηξη του σπιτιού του. Ο ίδιος πάντως ενημέρωσε τους "ερυθρόλευκους" ότι δεν κατάλαβε πώς βγήκαν στο Βέλγιο τα δημοσιεύματα περί "τάσεων φυγής".

Ο Οφόε διανύει μία δύσκολη περίοδο τις τελευταίες μέρες. Όχι σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά με όλα όσα έγιναν με τη διάρρηξη του σπιτιού του. Σοκαρίστηκε μόλις είδε την οικεία του άνω - κάτω! Δεν πίστευε στα μάτια του και ήταν λογικό να τρομοκρατηθεί.

Ο Βέλγος, αλλά και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, πήραν τις διαβεβαιώσεις από τους ανθρώπους του συλλόγου για ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας στα σπίτια τους. Το θέμα όμως είναι τι διαβεβαιώσεις θα μπορούσε να δώσει ο Οφόε.

Στο Βέλγιο γράφτηκε ότι ο 28χρονος άσος έχει τάσεις φυγής. Κάποιοι άλλοι το προχώρησαν ακόμα περισσότερο και έγραψαν ότι ο Οφόε θα αποχωρήσει 100% από τον Ολυμπιακό. Το μυαλό ορισμένων πήγε στο ότι όλα αυτά τα διαδίδει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Την Τετάρτη (15/11) λοιπόν έφτασε η ώρα των απαντήσεων. Ο Οφόε δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για το αν ισχύουν όλα αυτά. Αναπόφευκτα έγιναν θέμα συζήτησης τα σενάρια που προέκυπταν από την πατρίδα του.

Τι απάντησε ο Οτζίτζα; Ότι έχει πλήρη άγνοια, ότι δεν είχε πάρει καν χαμπάρι τι γραφόταν στο Βέλγιο και με τη σειρά του καθησύχασε άπαντες ότι ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό εξαιτίας μίας διάρρηξης του σπιτιού του. Ουσιαστικά διέψευσε όλα όσα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες δύο μέρες στην πατρίδα του!

Το ότι έπαθε σοκ, αυτό είναι κάτι που δεν χωράει καμία αμφιβολία. Μέχρι εκεί όμως... Ο Οφόε ήταν ξεκάθαρος σε όλους στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ότι δεν σκέφτηκε ποτέ την αποχώρησή του από το λιμάνι τον Ιανουάριο.

ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Για να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις, ο Οφόε σε περίπτωση που δεν παίξει με τον Λεβαδειακό, θα οφείλεται σε κάποιες ενοχλήσεις που έβγαλε από την αρχή της εβδομάδας λόγω κόπωσης.

Ούτε επειδή έχει τρομοκρατηθεί από τη διάρρηξη και τον έχει επηρεάσει ψυχολογικά, ούτε επειδή δεν έχει ξεπεράσει το σοκ. Θα έχει να κάνει καθαρά με ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και δεν του έχει δώσει τη δυνατότητα ακόμα να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Πρώτα απ’ όλα, ο Οφόε δεν έχει βγει νοκ άουτ από το ματς με τους Βοιωτούς. Είναι αμφίβολη η παρουσία του, αλλά όχι... απίθανη. Απλώς, αυτό που διαρρέει από το Ρέντη είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Το πολύ-πολύ να χάσει τον Λεβαδειακό.

Με την Σπόρτινγκ δηλαδή θα είναι έτοιμος. Ας περιμένουμε όμως και την προπόνηση της Πέμπτης (16/11), εκεί όπου θα προσπαθήσει ο Οτζίτζα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το μέλλον της Ακαδημίας προτεραιότητα στον Ολυμπιακό
Ζόρζε Ζεζούς: "Πιστεύω όλοι θα είναι έτοιμοι με τον Ολυμπιακό"
Μοναδικός απών ο Εμενίκε στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ