ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα δεδομένα για Ανσαριφάρντ και Ζιλέ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τι έλεγαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το απόγευμα της Πέμπτης (27/7) για τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τους Καρίμ Ανσαριφάρντ και Γκιγιόμ Ζιλέ.

Έχοντας περάσει θριαμβευτικά από το "Partizan Stadium", οι Πειραιώτες έχουν κάνει άλμα πρόκρισης για τα play offs του Champions League. Ωστόσο "η δουλειά δεν έχει τελειώσει", όπως υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή άπαντες στο "ερυθρόλευκο στρατόπεδο".

Άποψη που δεν έχει αλλάξει δύο μέρες μετά το ματς στο Βελιγράδι. Και το απόγευμα της Πέμπτης (27/7) οι Πειραιώτες επέμεναν ότι όλη η συγκέντρωση τους είναι στραμμένη στη ρεβάνς του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την Παρτίζαν, στις 2 Αυγούστου.

Μάλιστα στο Λιμάνι ξεκαθάριζαν ότι δεν ισχύουν τα σενάρια που θέλουν τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κάνοντας λόγο για φήμες που διαδίδονται σκοπίμως. "Δεν ισχύει τίποτα τέτοιο", υποστήριζαν οι Πειραιώτες το απόγευμα της Πέμπτης.

Το ίδιο ισχύει, πάντα σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, και στην περίπτωση του Γκιγιόμ Ζιλέ. Του Βέλγου πολυθεσίτη της Ναντ, που πριν τα ματς με την Παρτίζαν έπαιζε για τα καλά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των πρωταθλητών Ελλάδας.

"Δεν υπάρχει θέμα αυτή τη στιγμή", τόνιζαν οι "ερυθρόλευκοι" αναφορικά με την περίπτωση απόκτησης του 33χρονου χαφ από τη Ναντ.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα εισιτήρια με την Παρτίζαν
Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Θανάση Μπέμπη
Για τρία χρόνια ο Μπουχαλάκης στη Νότιγχαμ
Επέστρεψε στη Σοθιεδάδ ο Ντε λα Μπέγια
Η "απόδραση" του Ολυμπιακού απ' το Βελιγράδι
Ποιες ομάδες "παίζουν" για Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ