ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα 10 καλύτερα γκολ του Μιραλάς με τον Ολυμπιακό

Τα 10 καλύτερα γκολ του Μιραλάς με τον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κέβιν Μιραλάς επιστρέφει στον Ολυμπιακό και το Sport24.gr θυμίζει τα δέκα καλύτερά του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα την διετία 2010-12. Ψηφίστε το καλύτερο απ' όλα. (VIDEOS).

Όταν ο Κέβιν Μιραλάς είχε φύγει από τον Ολυμπιακό το 2012 με προορισμό την Αγγλία και την Έβερτον, είχε δώσει υπόσχεση πως θα επιστρέψει στο αγαπημένο του λιμάνι. Έξι χρόνια μετά, η υπόσχεση πραγματοποιείται, αφού γίνεται πράξη η μεγάλη του επιθυμία να παίξει ξανά για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έλαμψε στα ελληνικά γήπεδα την διετία 2010-12, ήθελε να φορέσει και πάλι την φανέλα του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι για να πραγματοποιηθεί αυτό και το κατάφερε. Οι αντιστάσεις των "ζαχαρωτών" κάμφθηκαν και οι δυο πλευρές θα συνεργαστούν ξανά, προς τέρψιν του ενθουσιασμένου "ερυθρόλευκου" κόσμου.

Το Sport24.gr κάνει φλας μπακ και θυμίζει τα δέκα καλύτερα γκολ του Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Τα τέρματα εκείνα που ξεχώρισαν και έμειναν χαραγμένα στις μνήμες όλων. Δείτε τα ένα προς ένα και πάρτε μέρος στο Poll, ψηφίζοντας το κορυφαίο όλων.

ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΓΚΟΛ ΜΕ ΑΕΚ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΓΚΟΛ ΜΕ ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΓΚΟΛ ΜΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ (το 3ο 1'00'' - 1'19'')

ΓΚΟΛ ΜΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ (το 4ο 1'20 - 1'52'')

ΓΚΟΛ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΕΛΓΟΥ:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ