ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συζητήσεις για φιλικό Ολυμπιακός - Ρόμα

Συζητήσεις για φιλικό Ολυμπιακός - Ρόμα
INTIME SPORTS

Σε συζητήσεις με τη Ρόμα για τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα στις 11 Αυγούστου βρίσκεται ο Ολυμπιακός,όπως αποκαλύπτει το επίσημο κανάλι της ιταλικής ομάδας.

Οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τη Ρόμα είναι εξαιρετικές. Δεν αφορούν μονάχα τα deals ανάμεσα στις δυο ομάδες (βλέπε Τοροσίδης, Μανωλάς, Χολέμπας), αλλά και γενικότερα την περίοδο που ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο πηδάλιο των Πειραιωτών, έχουν αναπτυχθεί ιδιαίτεροι δεσμοί.

Έτσι, λοιπόν, δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως γίνονται συζητήσεις με τη Ρόμα για τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα στο Φάληρο στις 11 Αυγούστου. Δεν είναι το πρώτο άλλωστε που θα γίνει στο "Γ. Καραϊσκάκης" (5-1 το 2011 υπέρ του Ολυμπιακού.

Όπως αποκαλύπτει το επίσημο τηλεοπτικό κανάλι της Ρόμα, οι "τζαλορόσι" είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για να οριστικοποιήσουν την ημερομηνία. Τροχοπέδη αποτελούν τα άλλα φιλικά των δυο ομάδων σε κοντινές ημερομηνίες και αυτό πρέπει να διευθετηθεί.

Ο Ολυμπιακός στις 9 Αυγούστου φιλοξενεί την Μπεσίκτας στο Φάληρο και στις 13 αναμετρώνται με την εθνική Κατάρ στη Ζυρίχη, με τα έσοδα να πηγαίνουν στη UNICEF, η οποία κοσμεί την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ