ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Συστήνονται" στον κόσμο οι Ιντέγιε – Ερνάνι

"Συστήνονται" στον κόσμο οι Ιντέγιε – Ερνάνι
INTIME SPORTS

Οι Ιντέγιε και Ερνάνι είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πλατανιά (12/9). Έκπληξη με τον αποκλεισμό του Κασάμι και μένει να δούμε αν αλλάζουν τελικά τα πλάνα του Σίλβα ενόψει Μπάγερν.

Ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/9) την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Την αποτελούν οι Ρομπέρτο, Καπίνο, Φορτούνης, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σεμπά, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Τσόρι, Ιντέγιε, Μαζουακού, Καμπιάσο, Ερνάνι, Φινμπόγκασον, Σιόβας, Πάρντο, Ντουρμάζ, Φουστέρ και Σαλίνο.

Ποιες είναι οι ειδήσεις; Πρώτον ότι θα «συστηθούν» στον κόσμο τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Ερνάνι και Ιντέγιε. Ο Ερνάνι απ’ ό,τι έδειξαν οι δοκιμές στο Ρέντη αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Ο Ιντέγιε φαίνεται να έχει το προβάδισμα έναντι του Φινμπόγκασον.

Η άλλη είδηση έχει να κάνει με την παρουσία του Κώστα Φορτούνη στην αποστολή. Ο Έλληνας χαφ προπονήθηκε κανονικά και έτσι ο Σίλβα δεν γινόταν να τον αφήσει εκτός Πλατανιά. Αποτελεί ερωτηματικό όμως για το αν θα τον ξεκινήσει, καθώς όλη την εβδομάδα «φωτογράφιζε» Ντομίνγκες και συν τοις άλλοις πέρασε και ένα πρόβλημα τραυματισμού από την Εθνική.

Η τρίτη είδηση έρχεται από το… στρατόπεδο του Κασάμι. Όλο το προηγούμενο διάστημα ο Σίλβα άφηνε να εννοηθεί ότι έχει στο μυαλό του τον Ελβετό για την αναμέτρηση με την Μπάγερν. Διέρρεε μάλιστα ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ήθελε να τον βάλει απευθείας με τους Βαυαρούς, αλλά να του έδινε χρόνο και με τον Πλατανιά. Ο Κασάμι δεν είναι στην αποστολή και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα πάει για βασικός με την Μπάγερν, όπως ακουγόταν τις τελευταίες μέρες. Πάντως, προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι δεν θα παίξει ο Κασάμι. Αντιθέτως ο Μιλιβόγεβιτς που είναι τιμωρημένος στην Ευρώπη, θα κάνει δίδυμο αύριο (12/9) στα χαφ με τον Καμπιάσο.

Να θυμίσουμε για ακόμη μία φορά τα «θέματα» στα χαφ στο ματς με τους Γερμανούς. Τιμωρημένος ο Μιλιβόγεβιτς, ο Μανιάτης ακόμα θέλει τον χρόνο του, ο Μπουχαλάκης παραμένει στα πιτς και μένουν μόνο οι Κασάμι και Καμπιάσο. Κυκλοφόρησε ένα σενάριο μήπως ο Σίλβα επιλέξει την Τετάρτη (16/9) τριάδα στα χαφ τους Καμπιάσο, Φορτούνη και Τσόρι. Δεν το έχει δοκιμάσει πάντως ακόμα στο Ρέντη.

Η τέταρτη είδηση αφορά τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος συμπεριελήφθη στους «19». Λίγο πριν από το ματς θα «κόψει» έναν και έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε ποιον θα αποκλείσει την τελευταία στιγμή ο κόουτς των Πειραιωτών.

Ο Σίλβα σκέφτεται με τον Πλατανιά ένα σχήμα με τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Τσόρι (Φορτούνη), Πάρντο, Ερνάνι και Ιντέγιε (Φινμπόγκασον).

Ο Μπουχαλάκης συνέχισε και πάλι με ατομικό πρόγραμμα. Εκτός έμειναν οι Μανιάτης, Πουλίδο, Αυλωνίτης, Βούρος, Γιαννιώτας, Κολοβός και Τζανδάρης.

Στην προπόνηση οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν ιδιαίτερα επάνω στην τακτική, τόσο σε κανονική ροή αγώνα, με ανάπτυξη του παιχνιδιού, επίθεση και άμυνα, αλλά και σε στημένες φάσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ