ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συντηρητικά Σιόβας και Φορτούνης

Συντηρητικά Σιόβας και Φορτούνης
INTIME SPORTS

Ακόμη και αν χρειαστεί να κάνει ένεση, ο Δημήτρης Σιόβας δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να απουσιάσει από το ντέρμπι της Λεωφόρου. Συντηρητικά κινήθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (19/11) ο διεθνής στόπερ, όπως και ο Φορτούνης. Δύσκολα θα προλάβει ο Ντομίνγκες.

Με την προπόνηση που διεξήχθη την Πέμπτη (19/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (21/11, 19:30) στην Λεωφόρο.

Δημήτρης Σιόβας και Κώστας Φορτούνης κινήθηκαν συντηρητικά. Ο διεθνής στόπερ έχει ακόμη κάποιες ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να μην ζοριστεί, για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι καθησυχαστικοί όσον αφορά την συμμετοχή του Σιόβα στο ντέρμπι, ενώ ο ίδιος δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να απουσιάσει από ένα τέτοιο παιχνίδι. Ακόμη και αν χρειαστεί να κάνει ένεση πριν το ματς, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός θέλει οπωσδήποτε να δώσει το παρών στη Λεωφόρο.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο ίσως κρύβει ρίσκο, πολύ περισσότερο από την στιγμή που ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου (24/11, 21:45). Αν μιλούσαμε για κάποιο άλλο παιχνίδι είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Σιόβας δεν θα έπαιζε, όμως τώρα δεν το συζητάει να μην αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά τον Κώστα Φορτούνη, ο διεθνής μεσοεπιθετικός πήγε συντηρητικά κυρίως για να αποφορτιστεί και να μην πιέσει την ταλαιπωρημένη εσχάτως μέση του. Για τον 23χρονο άσο δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του το Σάββατο.

Από εκεί και πέρα, λιγοστεύουν τα περιθώρια για τον Τσόρι Ντομίνγκες, που και την Πέμπτη έκανε ατομικό και θεραπεία. Με τα τωρινά δεδομένα, δύσκολα θα προλάβει το ματς. Αν και την Παρασκευή (20/11) δεν καταφέρει να μπει με την υπόλοιπη ομάδα, τότε και η συμμετοχή του στην αποστολή θα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Μποτία έκανε ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, κανονικά γυμνάστηκε εκ νέου ο Γιάννης Μανιάτης και θεραπεία έκανε ο Άλαν Πουλίδο. Ο Μπουχαλάκης ανέβασε ρυθμούς τις τελευταίες μέρες, έβγαλε ενοχλήσεις κόπωσης και συνέχισε το πρόγραμμα επανένταξής του σε πλήρη αγωνιστική δράση, ακολουθώντας μέρος της προπόνησης με όλη την ομάδα, αλλά και ειδικό, ατομικό πρόγραμμα.

Κανονικά γυμνάστηκαν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, μαζί με τους διεθνείς, οι οποίοι επανήλθαν πλήρως σε δράση. Πλην του Πάρντο που αναμένεται αργότερα μέσα στην ημέρα στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Το πρόγραμμα εκγύμνασης περιελάμβανε μπόλικη τακτική από τον Σίλβα, ενώ έγινε και ελεύθερο δίτερμα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προπόνηση θα πραγματοποιηθεί και το πρωί (10:30) του Σαββάτου. Μετά το χαλάρωμα θα γίνει γνωστή και η αποστολή που θα μεταβεί στην Λεωφόρο για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμη:

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Μαρινάκης για Λεωφόρο

Και με μισό μηδέν

Νίκος Βαμβακούλας: Χειμαρρώδης και ατακαδόρος

Σίλβα: "Δεν κυνηγώ το ρεκόρ, μόνο τις νίκες"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ