ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνοδεύει το τρόπαιο του Μουντιάλ ο Καρεμπέ

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο Πακιστάν θα βρεθεί το Σάββατο (3/2) ο Κριστιάν Καρεμπέ, συνοδεύοντας το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα κάνει στάση στην πόλη Lahore.

"Ο θρύλος της FIFA Κριστιάν Καρεμπέ θα δώσει το παρών στην στάση του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Πακιστάν. Μαζί του θα είναι μέλη της διοίκησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας", τόνισε εκπρόσωπος της FIFA στην ιστοσελίδα "The News" του Πακιστάν.

Με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να τελεί υπό τιμωρία από την FIFA, μια εταιρία είναι αυτή που έχει αναλάβει την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Το τρόπαιο θα εκτεθεί στο κοινό της Lahore για μια ημέρα και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο Almaty του Καζακστάν (4/2).

Πρόκειται για ιστορική στιγμή για το Πακιστάν, όπως παραδέχθηκε ο Μοχάμαντ Έσα, πάλαι πότε αρχηγός της εθνικής ομάδας. "Θα είναι πραγματικά εκπληκτικό να δούμε το τρόπαιο του Μουντιάλ να έρχεται στο Πακιστάν. Συμβαίνει σε μια περίοδο όπου ουσιαστικά δεν υπάρχει ποδόσφαιρο στη χώρα για σχεδόν μια τριετία. Η φιλοξενία του τροπαίου θα δημιουργήσει ένα ξεχωριστό αίσθημα στη νεολαία. Τουλάχιστον η συγκυρία αυτή θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των media και θα γίνει αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο του Πακιστάν", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ενδεικτικό της κατάστασης, ότι δεν υπάρχει κανείς καλεσμένος από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας που τελεί υπό τιμωρία, ενώ καμία ομάδα του Πακιστάν δεν έχει αγωνιστεί εκτός συνόρων από τον Απρίλιο του 2015, όταν ξεκίνησε η διαμάχη με την FIFA.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ