ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλιβόγεβιτς ως το 2019

Μιλιβόγεβιτς ως το 2019
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα της Πέμπτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς από την Άντερλεχτ για 4 χρόνια και αντίτιμο 2,3 εκατομμύρια ευρώ στο βελγικό κλαμπ. "Ανυπομονώ για τις νέες προκλήσεις που θα συναντήσουμε με τον Θρύλο", δήλωσε ο Σέρβος.

Κάτοικος Πειραιά παρέμεινε ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ολυμπιακός και Άντερλεχτ ήρθαν σε συμφωνία την Πέμπτη (4/6) για την μεταγραφή του Σέρβου μέσου και το απόγευμα της ίδιας ημέρας υπήρξαν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Μιλιβόγεβιτς αγωνίστηκε την φετινή σεζόν ως δανεικός στους "ερυθρόλευκους" από τον σύλλογο των Βρυξελλών και η επιθυμία του ίδιου αλλά και των Πειραιωτών ήταν να συνεχίσουν μαζί.

Όπερ και εγένετο, καθώς μετά τις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών και την διαφορά που υπήρχε στην αρχή ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άντερλεχτ, οι δύο πλευρές κατάφεραν να βρουν την χρυσή τομή και έδωσαν τα χέρια για την μεταγραφή.

Με τον Σέρβο διεθνή μέσο δεν χρειάστηκε να... ανησυχήσει ο Ολυμπιακός, καθώς ήταν ξεκάθαρη η διάθεση του να συνεχίσει να φορά τα "ερυθρόλευκα" και τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση των Πειραιωτών ήταν λιτή, αυτή της Άντερλεχτ πιο περιεκτική και είναι σαφές πως πρόκειται για κανονική μεταγραφή του παίκτη στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι "ερυθρόλευκοι" συμφώνησαν για 4 χρόνια με τον Μιλιβόγεβιτς και πλήρωσαν 2,3 εκατομμύρια στο βελγικό κλαμπ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λούκα Μιλιβόγεβιτς από την Άντερλεχτ".

Η ανακοίνωση από την Άντερλεχτ:

"Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς οριστικά στον Ολυμπιακό. Σήμερα, η Άντερλεχτ και ο Ολυμπιακός Πειραιώς έφτασαν σε συμφωνία για την οριστική μεταγραφή του μέσου Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς για αυτή τη μεταγραφή".

Τις πρώτες του δηλώσεις λίγο μετά μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό έκανε ο Σέρβος μέσος:

"Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω και τα επόμενα χρόνια να "μάχομαι" φορώντας την αγαπημένη μου ερυθρόλευκη φανέλα!

Νιώθω ενθουσιασμένος που έχω τη δυνατότητα να αγωνίζομαι για έναν σύλλογο υψηλού επιπέδου, όπως ο Ολυμπιακός και να τα δίνω όλα σε κάθε ματς. Ανυπομονώ για τις νέες προκλήσεις που θα συναντήσουμε με τον Θρύλο!", τόνισε χαρακτηριστικά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ