ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνεχίζει με Γκαρθία ως το τέλος της σεζόν

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Φρένο στα σενάρια για άμεση λύση της συνεργασίας της με τον Όσκαρ Γκαρθία έβαλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με την ενημέρωση της οποίας ο Ισπανός τεχνικός συνεχίζει στον πάγκο ως το τέλος της σεζόν.

Το βράδυ της Δευτέρας (4/2) οι "ερυθρόλευκοι" ενημέρωναν επισήμως ότι Σεμπά και Οτζίτζα τέθηκαν εκτός ομάδας για το υπόλοιπο της περιόδου, με την υποσημείωση ότι οι "εκκαθαρίσεις" θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της περιόδου.

Διάστημα στο οποίο ο Όσκαρ Γκαρθία θα είναι προπονητής του Ολυμπιακού. Υπήρξαν σενάρια που ήθελαν την λύση της συνεργασίας των Πειραιωτών με τον Ισπανό τεχνικό να είναι άμεση, ωστόσο σύμφωνα με όσα επικοινώνησαν οι "ερυθρόλευκοι" αργά το βράδυ της ίδιας μέρας, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

"Συνεχίζουμε ως το τέλος του πρωταθλήματος με τον Όσκαρ και βλέπουμε", ήταν η ουσιαστικά αυτό που υποστήριζαν στο Λιμάνι, βάζοντας φρένο σε κάθε σενάριο που ήθελε άμεσες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή.

Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει τη σεζόν με τον Γκαρθία στην τεχνική ηγεσία και στο μεσοδιάστημα θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις στο θέμα προπονητή.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σεμπά και Οτζίτζα εκτός ομάδας!
Τα 14 φιντάνια της Κ-20 του Ολυμπιακού
Έμμεση επιβεβαίωση για Γκαρθία η ατάκα Μαρινάκη
Τώρα δες τον καθρέφτη...
Η ερμηνεία των "κεραυνών" του Μαρινάκη
Κεραυνοί Μαρινάκη: "Θα παίξουμε με την Κ20 και ελάχιστους από εσάς"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ