ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνεργασία με κέντρο αποκατάστασης για την Ακαδημία

Συνεργασία με κέντρο αποκατάστασης για την Ακαδημία
INTIME SPORTS

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με το Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης Αθλητών "Δημητρίου Σκορδή".

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού είναι η πρώτη στην Ελλάδα που προχωράει σε μια τέτοια συνεργασία, με τις επενδύσεις για την βελτίωση των παροχών να εξελίσσονται καθημερινά σε επίπεδο τμημάτων υποδομής. Είναι χαρακτηριστικό ότι για όλους τους αθλητές της Ακαδημίας θα συσταθεί πλήρης φάκελος με τα στοιχεία τους (ιατρικά, εργομετρικά κτλ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της συνεργασίας:

"Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης Αθλητών "Δημητρίου Σκορδή".

Σκοπός της συνεργασίας είναι η πρόληψη τραυματισμών των ποδοσφαιριστών, μέσα από εξειδικευμένα test, καθώς και η αποκατάσταση των τραυματισμών. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα αξιολογηθούν και θα καταγραφούν με επιστημονικό τρόπο όλοι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ-15 έως και Κ-20.

Ο Ολυμπιακός επενδύει στο σημαντικό κομμάτι της αποκατάστασης και της ανάπτυξης των ικανοτήτων των αθλητών εντάσσοντας στο δυναμικό του τους κ.κ Θωμά Παπαδά και Βαγγέλη Κουτσογιάννη".

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στην Super League K-15

Σε δυο ομίλους και με 13 ομάδες θα διεξαχθεί για3η συνεχόμενη χρονιά το Πρωτάθλημα Super League K-15.

Στον Α' όμιλο είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος και ο Πλατανιάς και στον Β' ο ΠΑΟΚ, η Βέροια, ο Ηρακλής, ο Παναιτωλικός, ο Πανθρακικός, ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Skoda Ξάνθη.

Στον Α' όμιλο θα διεξαχθούν 4 γύροι,δηλαδή 20 αγωνιστικές, και στον Β' 3 γύροι ήτοι 21 αγωνιστικές. Το Πρωτάθλημα αρχίζει το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί με την διεξαγωγή του τελικού στον οποίο θ' αγωνιστεί ο νικητής του Α' και ο νικητής του Β' όμιλου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων:

Α΄ ΓΥΡΟΣ

1η (17-18/10): Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

2η (24-25/10): Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

3η (31/10-1/11): Ατρόμητος-Ολυμπιακός

4η (7-8/11):Ολυμπιακός-Πλατανιάς

5η (14-15/11): ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Β' ΓΥΡΟΣ

6η (21-22/11):Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

7η (28-29/11):Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

8η (5-6/12): Ολυμπιακός-Ατρόμητος

9η (12-13/12):Πλατανιάς-Ολυμπιακός

10η (19-20/12):Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Γ' ΓΥΡΟΣ

11η (16-17/1):Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

12η (23-24/1):Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

13η (30-31/1):Ατρόμητος-Ολυμπιακός

14η (6-7/2):Ολυμπιακός-Πλατανιάς

15η (20-21/2): ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Δ' ΓΥΡΟΣ

16η (27-28/2):Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

17η (5-6/3):Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

18η (12-13/3): Ολυμπιακός-Ατρόμητος

19η (19-20/3): Πλατανιάς-Ολυμπιακός

20η (26-27/3): Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Το πρωτάθλημα είναι χωρισμένο σε δυο ομίλους και ο Πρωταθλητής θα κριθεί μέσα από τον τελικό όπου θα παίξει ο πρώτος του Α' και ο πρώτος του Β' ομίλου.

Η Ακαδημία πήγε θέατρο

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια εξαιρετική θεατρική παράσταση και να στείλουν το διπλό μήνυμα, ότι ο Ολυμπιακός στηρίζει τον Πολιτισμό και είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας, που έχουν έναν άλλο κώδικα επικοινωνίας, είχαν τα μέλη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Οι ποδοσφαιριστές της Κ-15, Κ-16 και Κ-17 της Ακαδημίας επισκέφτηκαν το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας και παρακολούθησαν την αρχαία τραγωδία του Ευριπίδη «Βάκχες».

Η παράσταση είναι μια παραγωγή του Πειραϊκού Θεάτρου «Δημήτρης Ροντήρης» και απευθύνεται και σε κωφούς αφού πάνω στην σκηνή υπάρχει διερμηνέας για την νοηματική γλώσσα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μαζί με τους συνοδούς τους κα Δαρίτση και κ. Θέο είδαν την παράσταση μαζί με μέλη της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος και στο τέλος αφού χειροκρότησαν τους συντελεστές ανέβηκαν όλοι μαζί στην σκηνή!

Την παράσταση που υποστηρίζει ο ΟΛΠ και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και είναι υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ναυτιλίας, Πολιτισμού και της UNESCO Πειραιώς και Νήσων σκηνοθετεί ο Γιώργος Παπαθεοδώρου.

Στο έργο παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί: Τιτίκα Σαριγκούλη, Αλέξης Μουρτζούκος, Βασίλης Ζώης, Κυριακή Υψηλάντη, Νέστωρ Αυχιανές, Χρήστος Σάββας, Πέτρος Τσαπαλιάρης, Εβίτα Φυτσαντονάκη, Κωνσταντίνα Σπάθη, Κέλυ Νικηφόρου, Ανδριάνα Βαλερή. Ο διερμηνέας νοηματικής γλώσσας είναι ο Στράτος Πατρινός.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας είναι η Μασσαλία ενώ η παράσταση έχει ανέβει σε πολλά αρχαία θέατρα της Ελλάδος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ