"Συνεισφορά καθημερινή και με κάθε τρόπο!"

"Συνεισφορά καθημερινή και με κάθε τρόπο!"

Τα μηχανήματα που έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός συνεχίζουν να δουλεύουν πυρετωδώς, καθαρίζοντας κεντρικές και μη οδικές αρτηρίες της πόλης, από τις λάσπες, τις οποίες έφεραν οι πλημμύρες. (VIDEO)

Τα μηχανήματα που έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός, bobcat, φορτηγά και πλυστικά μηχανήματα, συνεχίζουν να δουλεύουν πυρετωδώς, καθαρίζοντας κεντρικές και μη οδικές αρτηρίες της πόλης, από τις λάσπες, τις οποίες έφεραν οι πλημμύρες.

Από την πρώτη στιγμή ο Ολυμπιακός έσκυψε πάνω από το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής και ο οδηγία του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ότι η βοήθεια προς τους πληγέντες από τις πλημμύρες δεν θα σταματήσει, για όσο διάστημα και αν αυτή απαιτείται.

Ο επικεφαλής της όλης επιχείρησης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της "Καραϊσκάκης ΑΕ", Βασίλης Βασιλειάδης μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη και το Καραϊσκάκη, καθάρισαν το Αθλητικό Κέντρο της Μάνδρας και παρέδωσαν στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής είδη καθαρισμού, έτσι ώστε να συνδράμουν στον καθαρισμό των σπιτιών τους από τις λάσπες.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο ναδίρ του, εν τούτοις το παράδειγμα της Θάτσερ δεν είναι ακριβώς σωστό, ως προς το τι πρέπει να γίνει για να σωθεί η κατάσταση

Τα κορίτσια με τα σπαστά ελληνικά που μας πήραν την καρδιά

Ένας φόρος τιμής στις περήφανες 'μετανάστριες', από την Ίνα Λαζοπούλου έως την Μάγκυ του MasterChef, που δεν μας τα 'λένε' καλά.

Donskoy Tabak: Η βιομηχανία που έγινε καπνός 1,3 δισ. ευρώ

Η υπόθεση της εξαγοράς της καπνικής βιομηχανίας Donskoy Tabak του Ιβάν Σαββίδη από τον ιαπωνικό κολοσσό Japan Tobacco μπορεί να "έσκασε" σαν βόμβα χθες το μεσημέρι, αλλά έχει μακρά προϊστορία

Κουίζ: Υπήρξε βουλευτής ή όχι;

Κάποια έγιναν, κάποια παραήταν καλά για να τα ζήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24