ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Συνεισφορά καθημερινή και με κάθε τρόπο!"

"Συνεισφορά καθημερινή και με κάθε τρόπο!"

Τα μηχανήματα που έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός συνεχίζουν να δουλεύουν πυρετωδώς, καθαρίζοντας κεντρικές και μη οδικές αρτηρίες της πόλης, από τις λάσπες, τις οποίες έφεραν οι πλημμύρες. (VIDEO)

Τα μηχανήματα που έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός, bobcat, φορτηγά και πλυστικά μηχανήματα, συνεχίζουν να δουλεύουν πυρετωδώς, καθαρίζοντας κεντρικές και μη οδικές αρτηρίες της πόλης, από τις λάσπες, τις οποίες έφεραν οι πλημμύρες.

Από την πρώτη στιγμή ο Ολυμπιακός έσκυψε πάνω από το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής και ο οδηγία του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ότι η βοήθεια προς τους πληγέντες από τις πλημμύρες δεν θα σταματήσει, για όσο διάστημα και αν αυτή απαιτείται.

Ο επικεφαλής της όλης επιχείρησης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της "Καραϊσκάκης ΑΕ", Βασίλης Βασιλειάδης μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη και το Καραϊσκάκη, καθάρισαν το Αθλητικό Κέντρο της Μάνδρας και παρέδωσαν στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής είδη καθαρισμού, έτσι ώστε να συνδράμουν στον καθαρισμό των σπιτιών τους από τις λάσπες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ