ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Συναγερμός" στο Ρέντη για την Κέρκυρα!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής καθημερινά αναδείκνυε στους παίκτες τη σημασία του αγώνα του Ολυμπιακού στο νησί των Φαιάκων (26/11, 19.30). Καμία ένδειξη για ενδεκάδα από τον 57χρονο τεχνικό.

Η Κέρκυρα έχει ένα σωρό απουσίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η αποστολή του Ολυμπιακού θα είναι εύκολη το βράδυ της Κυριακής (26/11, 19.30). Κι αυτό είναι κάτι που ο Λεμονής το έχει επισημάνει από την επόμενη μέρα της ήττας στην Λισσαβώνα.

Με λίγα λόγια έχει σημάνει "συναγερμός" στο Ρέντη για τον αγώνα στο νησί των Φαιάκων. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, θα προκαλέσει γκρίνια στις τάξεις των "ερυθρολεύκων" και μάλιστα σε μία περίοδο που ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη να πάει αναίμακτα έως τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Ο Τάκης Λεμονής από την πλευρά του δεν έδειξε και πολλά πράγματα στην τελευταία προπόνηση. Ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία ένδειξη, αν λάβουμε σοβαρά υπόψη τις όποιες δοκιμές πραγματοποιήθηκαν στο Ρέντη. Μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν αυτή τη στιγμή…

Ο Προτό θα είναι στα γκολπόστ και στην άμυνα οι Ελαμπντελαουί (δεξιά), Ενχελς, Σισέ και Κούτρης. Οι Ρομαό και Οφόε θα βρεθούν στα χαφ και μπροστά τους θα είναι ο Φορτούνης στον γνωστό του ρόλο.

Στα "φτερά" ο Πάρντο και ο Μάριν έχουν σοβαρές πιθανότητες να πάρουν φανέλα βασικού. Τέλος, για την κορυφή της επίθεσης το μεγάλο φαβορί είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΜΠΕΝ

Έχουν περάσει 56 μέρες από την ημέρα που ο Μπεν έπαθε τη θλάση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Από τότε κλήθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή στο ματς με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (σ.σ. ήταν στους 22 και "κόπηκε" την τελευταία στιγμή) και είναι ξανά στην 22άδα κόντρα στην Κέρκυρα.

Το αν θα μπει στην 18άδα ή όχι, θα ξεκαθαρίσει λίγη ώρα πριν από τη σέντρα. Το θέμα είναι ότι ο Λεμονής θέλει σιγά-σιγά να ξαναβάλει στο… κόλπο τον Αφρικανό. Τον πιστεύει, ποντάρει πάνω του ακόμα και για να βοηθήσει στα "φτερά" και θέλει άμεσα να αρχίσει να του δίνει αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Μπεν έχει πάρει το "πράσινο φως" από το ιατρικό τιμ για να παίξει, θα μπορούσε να βοηθήσει ακόμα και εναντίον της Σπόρτινγκ, αλλά ο Λεμονής θεώρησε ότι ακόμα δεν βρισκόταν στον επιθυμητικό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Οπότε, μένει να φανεί αν η επιστροφή του στη δράση θα γίνει κόντρα στην Κέρκυρα ή την Τετάρτη (29/11) στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Κισσαμικό στα Χανιά.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποθεωτική υποδοχή της αποστολής του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα
Εκτός ο Καρσελά και άλλοι πέντε με Κέρκυρα
Επισκέφτηκε τη Μάνδρα ο Μαρινάκης
Σισέ: "Με έχει στηρίξει ο Λεμονής"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ