ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Συγχαρητήρια της Ρεάλ για τη μεταγραφή Καμπιάσο"!

"Συγχαρητήρια της Ρεάλ για τη μεταγραφή Καμπιάσο"!
© EMPICS SPORTS PHOTO AGENCY

Ο πρόεδρος, Φλορεντίνο Πέρεθ, και το Δ.Σ. των "μερένγκες" έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Ολυμπιακό, για την απόκτηση του Εστέμπαν Καμπιάσο.

Η μεταγραφή του Εστέμπαν Καμπιάσο στον Ολυμπιακό προκάλεσε αίσθηση όχι μόνο στα διεθνή ΜΜΕ, αλλά και σε ομάδες με τεράστια ιστορία. Όπως για παράδειγμα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Η διοίκηση των "μερένγκες" με προεξάρχοντα τονπρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ, απέστειλεσυγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Εστεμπάν Καμπιάσο και ευχήθηκεκαλή επιτυχία στους «ερυθρόλευκους» και στον Αργεντινό για τη φετινή σεζόν.Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ έκανε και μία σχετική ενημέρωση λίγο μετά τιςεννιά το βράδυ της Δευτέρας (10/8) με αφορμή τα δημοσιεύματα (μεταξύ των οποίων και του Sport24.gr)για το δείπνο του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους μάνατζερ Μαριάνο Αγκιλάρ και Κριστόφ Ενροτέ.

"Το δείπνο του κ. Μαρινάκη ήταν με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας. Στο ίδιο μαγαζί βρέθηκαν και άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου", ήταν το σχόλιο της ΠΑΕ, θέλοντας να βάλει "φρένο" στα διάφορα σενάρια που προέκυψαν περί συζητήσεων για τις αποχωρήσεις παικτών που εκπροσωπούνται από τους συγκεκριμένους μάνατζερ (Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο, Μποτία, Μαζουακού).

Από την άλλη πάντως οι άνθρωποι του Ολυμπιακούδεν διέψευσανότι οι Αγκιλάρ και Ενροτέ δεν βρέθηκανστο τραπέζι. Ο Αγκιλάρ μάλιστα (μάνατζερ του Ρομπέρτο και του Μποτία) έφερε στην Αθήνα ολόκληρο επιτελείο από συνεργάτες! Από την ΠΑΕ επιμένουν πάντως ότι ήταν απλώς ένα εθιμοτυπικό τραπέζι και τίποτα περισσότερο.

Στο μεταξύ, και τα τουρκικά ΜΜΕ έκαναν ολόκληρη αναφορά για το συγκεκριμένο δείπνο. Κι αυτό, γιατί ο Ενροτέ δεν εκπροσωπεί μόνο τον Μιλιβόγεβιτς και τον Μαζουακού, αλλά και τον Βίτορ Περέιρα. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι στην γειτονική χώρα έχουν ξεκινήσει πάλι ένα σωρό δημοσιεύματα που θέλουν την Φενέρ έτοιμη να καταθέσει 9-10 εκατομμύρια για τον Σέρβο χαφ.

* Ξεπέρασε ο Ολυμπιακός τα 16 χιλιάδες διαρκείας και όπως ενημέρωσε το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια σε δέκα θύρες (1, 4, 5, 6, 9, 19, 20, 21, 24, 25).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ