ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Συγχαρητήρια στη θρυλική ομάδα μπάσκετ"

"Συγχαρητήρια στη θρυλική ομάδα μπάσκετ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού σε ανακοίνωση του συγχαίρει το τμήμα μπάσκετ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός στον τέταρτο τελικό των play-offs του πρωταθλήματος μπάσκετ νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 82-81 και με 3-1 νίκες στη σειρά κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του:

Ο Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού σε ανακοίνωση του συγχαίρει το τμήμα μπάσκετ για την επιτυχία του. Αναλυτικά:

"Ο Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στη θρυλική αυτή ομάδα μπάσκετ που με δύναμη και πάθος κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα Ελλάδος, μετά από συγκλονιστικούς τελικούς.

Θερμά συγχαρητήρια στους Προέδρους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τους συνεργάτες τους στη Διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή κ. Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους άξιους συνεργάτες του στο προπονητικό team και θερμά συγχαρητήρια στον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη και τους σπουδαίους συμπαίκτες του, που για μια ακόμη φορά έκαναν υπερήφανους τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ!!

ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ