ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συγχαρητήρια από Μαρινάκη

Συγχαρητήρια από Μαρινάκη
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω ανακοινώσεων συνεχάρη την Κ-17 και την γυναικεία ομάδα πόλο για τις επιτυχίες τους, ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης επικοινώνησε και προσωπικά με τους ανθρώπους των τμημάτων για τους δώσει τα εύσημα.

Το τμήμα Κ-17 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε θριαμβευτικά την πορεία του στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League, καθώς στο Final-4 του Αγρινίου απέκλεισε τον ΠΑΣ Γιάννινα στα ημιτελικά και νίκησε με σκορ 1-0 τον ΠΑΟΚ στον τελικό, κατακτώντας τον τίτλο .

Ακόμη πιο επιτυχημένη ήταν η φετινή πορεία της γυναικείας ομάδας πόλο των Πειραιωτών, καθώς μετά το πρωτάθλημα Ευρώπης, κατέκτησε και τον εγχώριο τίτλο, κερδίζοντας την Βουλιαγμένη στον 5ο και τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος .

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω ανακοινώσεων συνεχάρη τα δύο τμήματα για τις επιτυχίες τους, ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν αρκέστηκε σε αυτό και επικοινώνησε με τους ανθρώπους της διοίκησης του Ερασιτέχνη αλλά και αυτούς που έχουν την ευθύνη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, προκειμένου να τους μεταφέρει προσωπικά τα συγχαρητήρια του για την φετινή τους πορεία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ