ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρδίτσα, το 34ο μέλος του δικτύου Σχολών

Καρδίτσα, το 34ο μέλος του δικτύου Σχολών
INTIME SPORTS

Την έναρξη λειτουργίας Σχολής και στην Καρδίτσα ανακοίνωσε ο τοπικός Ολυμπιακός που πλέον θα έχει άμεση συνεργασία με τους Πειραιώτες. Και γυναικείο τμήμα στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού Καρδίτσας:

"Ως διοίκηση του Ολυμπιακού Καρδίτσας ανακοινώνουμε με ενθουσιασμό την ένταξή μας στη μεγάλη οικογένεια των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς. Από φέτος η καρδιά του Θρύλου χτυπά στην Καρδίτσα, αποτελώντας το 34ο μέλος του δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, που εκτείνεται από τη Μυτιλήνη και την Κρήτη, έως τη Μελβούρνη και το Σικάγο.

Τα παιδιά της Καρδίτσας θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν ένα κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού φορώντας την ένδοξη ερυθρόλευκη φανέλα. Η Καρδίτσα και ο Πειραιάς, με κοινό σύμβολο τον ήρωα Καραϊσκάκη, ήρθαν πιο κοντά στην επέτειο των 15 χρόνων λειτουργίας των Ακαδημιών του Ολυμπιακού. Και το αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα.

Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα την κοινωνική μας αποστολή: Να προάγουμε πρωτίστως χρήσιμους για την κοινωνία πολίτες και έπειτα πρωταθλητές του Ολυμπιακού. Ο αθλητισμός είναι ένα ευγενές όχημα παίδευσης του ανθρώπου και η νοοτροπία μας ταυτίζεται απολύτως με τη φιλοσοφία και στάση των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα τον αθλητισμό: Τα παιδιά σας θα μάθουν σωστά το ποδόσφαιρο σύμφωνα με το ειδικό για κάθε ηλικία προπονητικό πρόγραμμα, θα αναπτυχθούν ορθά και θα αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση του νικητή. Το τεχνικό επιτελείο αποτελεί εγγύηση ότι οι προαναφερθέντες στόχοι θα υλοποιηθούν και σύντομα θα λάμψει ένα νέο ποδοσφαιρικό διαμάντι του Θεσσαλικού κάμπου στο "λιμάνι". Το δικό σας διαμάντι.

Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα την ασφάλεια των παιδιών σας: Γι’ αυτό έχουμε επιλέξει τον ιδανικό χώρο, το "Champions Arena" στο 3ο χλμ Καρδίτσας - Αθηνών. Οι προπονήσεις διεξάγονται σε ασφαλείς προπονητικές εγκαταστάσεις, με αναψυκτήριο, αποδυτήρια, ιατρείο, προβολείς νυκτός και τεχνητό χλοοτάπητα, ώστε η πρωινή βροχή να μην αποτελεί τροχοπέδη στην εκγύμναση των μικρών αθλητών. Την ομάδα θα παρακολουθεί ειδικός διατροφολόγος, φυσιοθεραπευτής, γυμναστής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και ψυχολόγος.

Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα ότι είμαστε Ολυμπιακοί! Η σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα, έχει ένα κατακόκκινο πρόγραμμα για τη νέα χρονιά. Πέρα από τα φιλικά τουρνουά, τις επισκέψεις στο Ρέντη, στο μουσείο και το γήπεδο Καραϊσκάκη και την παρακολούθηση αγώνων, ο Θρύλος δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Είναι ο τρόπος με τον οποίο γίνονται τα πράγματα. Ο τρόπος του νικητή, του πρωτοπόρου. Γι’ αυτό οι κοινωνικές δράσεις, αλλά και η διασκέδαση είναι μέσα στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού.

Σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερες ανακοινώσεις με τα ονόματα των συνεργατών της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, αλλά και η έναρξη των εγγραφών.

Όταν είσαι Θρύλος ένα πράγμα έχεις στο μυαλό και την καρδιά: Τη νίκη! Νίκη στο ποδόσφαιρο, νίκη στα μαθήματα, νίκη στη ζωή! Αίεν Αριστεύειν!"

Και γυναικείο τμήμα στο Ηράκλειο!

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η σεζόν για τη Σχολή του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο Κρήτης. Η ανταπόκριση των κατοίκων της πόλης είναι πολύ μεγάλη, αφού όλοι θέλουν να δώσουν στα παιδιά τους την ποδοσφαιρική μόρφωση και παιδεία του Ολυμπιακού.

Καρδίτσα, το 34ο μέλος του δικτύου Σχολών
Καρδίτσα, το 34ο μέλος του δικτύου Σχολών
Καρδίτσα, το 34ο μέλος του δικτύου Σχολών

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κάντια Μάρις και στα τηλέφωνα 2811 112572 & 6936 651165 (Γιάννης Σχοιναράκης).

Ανεβάζει στροφές η Σχολή Βάρης

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε η ποδοσφαιρική σεζόν στη Σχολή του Ολυμπιακού στη Βάρη. Η Διεύθυνση της Σχολής προχώρησε όλο το καλοκαίρι σε εργασίες για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και είναι γεγονός ότι η Σχολή στη Βάρη διαθέτει από τις αρτιότερες εγκαταστάσεις στην Αττική.

Καρδίτσα, το 34ο μέλος του δικτύου Σχολών
Καρδίτσα, το 34ο μέλος του δικτύου Σχολών
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ