ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχολή και στην Καρδίτσα

Σχολή και στην Καρδίτσα

Διευρύνοντας το δίκτυο των Ακαδημιών του, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την δημιουργία Σχολής Ποδοσφαίρου και στην Καρδίτσα. Πρεμιέρα για Κ-8, Κ-9, Κ-10. Με Λεβαδειακό την Τετάρτη (2/9) οι Νέοι.

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΑΣΚ Ολυμπιακός ανακοίνωσε η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου των Πειραιωτών, με στόχο την δημιουργία Σχολής Ποδοσφαίρου στηνΚαρδίτσα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρουτου Ολυμπιακού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ΑΣΚ Ολυμπιακόςμε στόχο την δημιουργία Σχολής Ποδοσφαίρου στην Καρδίτσα.Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον, που είναι τα νέα παιδιά, και επιλέγει να συνεργαστεί με ανθρώπους και συλλόγους που έχουν το ίδιο όραμα.

Ο ΑΣΚ έχει αποδείξει επί χρόνια την αγάπη του για τον αθλητισμό αφού είναι "πυλώνας" του υγιούς αθλητισμού στην περιοχή της Καρδίτσας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υπεύθυνος Σχολής: Παρθένης Θεόδωρος (Τηλ: 6955 152 149)

email:[email protected]

Διεύθυνση:3οχλμ εθνικής οδού Καρδίτσας-Αθηνών (εγκατάσταση Champions Arena)

Τεχνικό Επιτελείο

Επικεφαλής Προπονητής: Κωνσταντίνος Γκαβογιαννης (Τηλ: 6972 55 25 26)".

Με Λεβαδειακό την Τετάρτη (2/9) οι Νέοι

Στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20,ο Λεβαδειακός φιλοξενεί το απόγευμα (17:30) της Τετάρτης (2/9) στην Λειβαδιά τονΟλυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 1-0 του Πανιωνίου στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και θέλουν να κερδίσουν άλλους τρεις βαθμούς στο γήπεδο της ΕΠΣ Βοιωτίας. Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης χωρίς προβλήματα για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Πρεμιέρα για Κ-8, Κ-9, Κ-10

Ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης (1/9) στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη οι προπονήσεις των μικρότερων τμημάτων (Κ8-Κ9-Κ10) της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αφού πήραν τα νέα τους ρούχα Adidas, άλλαξαν και ξεκίνησαν την προπόνηση υπό την επίβλεψη και του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδη, ο οποίος πρώτα τους καλωσόρισε.

Σχολή και στην Καρδίτσα
Σχολή και στην Καρδίτσα

Ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτές τις ηλικίες και επιλέγει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, είτε μετά από την διαδικασία των δοκιμαστικών είτε μέσα από τις Σχολές του Δικτύου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ