ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχεδόν απίθανο να ξαναγυρίσει ο Πασιένσια

Σχεδόν απίθανο να ξαναγυρίσει ο Πασιένσια
Πασιένσια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκονσάλο Πασιένσια βρίσκεται ακόμα στην πατρίδα του και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Όλο το ιατρικό επιτελείο της Πόρτο έχει πέσει πάνω του.

Σύντομα αναμένεται να γραφτούν οι τίτλοι τέλους ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γκονσάλο Πασιένσια μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε ο νεαρός φορ σε μία προπόνηση στο Ρέντη και συγκεκριμένα δύο μέρες μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη, στο οποίο παρεμπιπτόντως είχε βρεθεί στη 18άδα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός που έχει χρόνιο καρδιολογικό πρόβλημα και μάλιστα είναι και κληρονομικό (σ.σ. το ίδιο πρόβλημα είχε και ο πατέρας του), έφυγε κατευθείαν για την πατρίδα του για να τον δουν οι γιατροί της Πόρτο. Επισκέφθηκε μάλιστα κιόλας και έναν καρδιολόγο στο Λονδίνο που τον παρακολουθούσε στενά από το 2013 όταν είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά η “ανωμαλία” στη λειτουργία της καρδιάς του.

Η ουσία είναι ότι ο Πασιένσια δεν είναι σε θέση τουλάχιστον στην παρούσα φάση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και απ' ό,τι φαίνεται η συνεργασία των δύο πλευρών θα ολοκληρωθεί πρόωρα. Ο παίκτης έχει ξεκινήσει υπό τις οδηγίες του ιατρικού τιμ της Πόρτο να κάνει ατομικές προπονήσεις, αλλά και πάλι φαίνεται ότι είναι μακριά από το να γυρίσει στα επίπεδα που θα τον ήθελε ο Πάουλο Μπέντο.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ

Τι σημαίνει πλέον η πιθανότατη αποχώρηση του Πασιένσια από το λιμάνι; Δεν αποκλείεται να κινηθεί ο Ολυμπιακός για επιθετικό τον Ιανουάριο. Θα εξαρτηθεί όμως σε μεγάλο βαθμό και από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται και ο Καρντόσο, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει έστω και μία μικρή απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του.

Αν ο Καρντόσο παρουσιάσει στο προσεχές δίμηνο το πρόσωπο που περιμένουν ο Μπέντο και οι συνεργάτες του, τότε το πιθανότερο είναι να μην κινηθεί ο Ολυμπιακός για τρίτο φορ και να βολευτεί με αλχημείες εκ των έσω (σ.σ. Σεμπά, Τσόρι, Ελιουνούσι). Αν ο Καρντόσο δεν αποδώσει τα αναμενόμενα, τότε σίγουρα θα τεθεί στο τραπέζι το ενδεχόμενο να αποκτηθεί άλλος ένας επιθετικός.

Απομένουν δύο μήνες έως τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και μέχρι τότε υπάρχει πολύ μεγάλο διάστημα για να παρθούν οι όποιες αποφάσεις.

Το πιο σημαντικό είναι ο Πασιένσια να καταφέρει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Στην Πορτογαλία επιμένουν ότι το πρόβλημα που έχει, δεν είναι αρκετό για να του κόψει την μπάλα. Απλώς, χρήζει μίας ειδικής διαχείρισης. Μία ειδική διαχείριση όμως που εκτός απροόπτου θα γίνει μακριά από τον Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ