ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Σβήστηκε" η ποινή των τριών αγωνιστικών στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Ολυμπιακός, Πλατανιάς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για όσα φέρεται να συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, αλλά η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ "έσβησε" την ποινή.

Έφεση είχε κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της πρωτόδικης απόφασης να επιβληθεί τιμωρία τριών αγωνιστικών για όσα φέρεται να έγιναν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά στο Φάληρο. Η Επιτροπή Εφέσεων την έκανε δεκτή και η ποινή "σβήστηκε".

Η ΕΠΟ ενημέρωσε παράλληλα ότι διαβιβάζει την υπόθεση στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων για περαιτέρω ενέργειες. Η απόφαση της ΕΠΟ: "Δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ’ αρ. 212/2017 απόφασης του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου Super League. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση.

Κηρύσσει απαράδεκτη την από 16-05-2017 πειθαρχική δίωξη του υπεύθυνου άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ, σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Διαβιβάζει την υπόθεση στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης για περαιτέρω ενέργειες".

Ο Ολυμπιακός πλέον καλείται να δώσει δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ